3301 AUGUSZTUS 20.

3301 AUGUSZTUS 20.

3301 Augusztus 20. Munfayl rendszer, Bondarek állomás. Lelkes csapat gyűlt össze, hogy ennyi idő elteltével, még mindig megünnepeljük államalapításunkat. Ráadásul kettős ünnepet tarthattunk, mivel az SSL nemrégiben vetette meg a lábát Munfayl rendszerben és sikeresen tovább is terjeszkedett.

Fireworks team

Hogy az ünneplés stílszerű legyen, rendhagyó tűzijátékot rendeztünk. Először Chaff Launcheres csillagfüggönyt lőttünk szét, melyről itt találjátok a videót.

Mivel görögtüzet nem állt módunkban kivitelezni, ezért újfajta látványosságot találtunk ki. Egy Sidewinder flottával, csoportos önmegsemmisítést prezentáltunk. Erről az eseményről itt találjátok a videót.

A technikai nehézségek ellenére (még mindig problémás a közös instába kerülés) jó hangulatban telt a rendezvény, ami az ünnepi megemlékezésen kívül egy jól sikerült közösségi találkozót is eredményezett. Reméljük, hogy ez egy hagyományteremtő esemény volt, és jövőre még többen találkozunk augusztus 20.-án Bondarek állomásnál!

Köszönjük Araennek, mint ötletgazdának és Localmesternek mint operatőrnek a munkáját!

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!