A nagy galaktikus népszámlálás

A nagy galaktikus népszámlálás

2014. December 16. Hivatalosan is megnyíltak a kapuk, hogy lelkes commanderek százezrei vegyék birtokba, kedvenc galaxisunkat. Hatalmas élmény volt és mind a mai napig nagyon jó visszaemlékezni rá. Azóta eltelt 4 év és rengeteg változás történ az ED életében. Rengeteg új tartalom és hajó érkezett, sokat fejlődött a látványvilág és ha nehezen is, de bekerültek a játékosfrakciók. 2015 nyarán, az elsők között került be az SSL (Sons of Seven Lords). Hosszas tervezés és kutatás előzte meg az otthonrendszerünk kiválasztását. Ennyi év után visszatekintve kijelenthetjük, hogy jól döntöttünk. Otthonrendszerünket gyorsan kinőttük és elkezdtünk terjeszkedni. Mára 36 rendszert mondhatunk magunkénak – ami hatalmas szám-  és ezzel a legnagyobb frakciók közé tartozunk. Ez is bizonyítja, hogy mire képes egy ilyen összetartó és jól szervezett csapat. A játékosfrakciókkal olyan plusz élményekben lehet részünk, amit solo játékosként soha nem tapasztalhatunk meg. Ezzel el is érkeztünk jelenlegi témánkhoz A nagy galaktikus népszámláláshoz.

The Great Galactic Census

 

Az SSL Interstellar PLC szervezésében útnak indítottuk a nagy galaktikus népszámlálást, amire meghívtuk az összes játékosfrakciót az ED világából. Ennek alkalmából elkészítettük az eddigi legnagyszabásúbb videónkat és külön weboldalt hoztunk létre az eseménynek. Célunk, hogy bemutassuk az SSL és EDHU játékosközösséget, valamint reflektorfénybe helyezzük a játékosfrakciók hátterét és szerteágazó tevékenységét. Egyúttal nyílt felmérést is készítünk az összes játékosfrakcióról és aktivitásukról.

A fent említett grandiózus videó, melyet Pho, Verminus és Pro Cambarus parancsnokoknak köszönhetünk:

Reméljük, hogy sokaknak felkelti az érdeklődését ez az esemény és a Frontier is jobban odafigyel a közösségi játékélmény fejlesztésére!

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!