A TALÁLKOZÓ

A TALÁLKOZÓ

Több mint egy éve, hogy elindult az EDHU oldala és Teamspeak szervere. Az eltelt idő alatt összejött a hazai ED közösségből egy baráti társaság, melynek létszáma azóta is növekszik. Rendszeresen találkozunk Teamspeaken, véleményeket mondunk, tanácsokat adunk vagy éppen segítünk egymásnak. Mindezt úgy, hogy személyesen soha nem találkoztunk. Hosszas tervezgetés és egyeztetések után végre elérkezett a nagy nap, amikor  először találkozhattunk egymással élőben. 2015. november 28-án, délután 4 óra körül kezdtünk el szállingózni az Eiffel Bistroba. Minden érkező körbejárt és bemutatkozott a játékbeli nicknevén, amin jókat mosolyogtunk, mivel mindenkit másképp képzeltünk el a hangja alapján. Nem mintha számítana, de az átlagéletkor inkább 30 fölött, mint alatt járt. Első pillanattól kezdve nagyon jó volt a hangulat, egyből kötetlen beszélgetés alakult ki. Természetesen szóba került a játék és mindenki megosztotta az eddigi élményeit, illetve ment a találgatás a hamarosan érkező Horizonsról is. A jó hangulat bizonyítéka, hogy az eredetileg este 8-ig tervezett találkozó – ha nem is a teljes társasággal -, de egészen zárásig tartott :)

Csoportkép 2

Voltak későn érkezőink, de ők sem úszták meg a fotózást :)

Hrigh

Bulldog

Rabbitnak hála, be volt állítva két asztali Pc, feltelepített Elite-el. Ráadásul a tökéletes játékélményhez Rabbit és Localmester kollégák hotasokat is hoztak!

Játék

Játék 2

Localmester saját készítésű pólóval lepte meg Rabbitot, amit ő, ott helyben fel is avatott:

Rabbit

Sajnos néhány tagunk nem tudott eljönni, mivel közbeszólt a munka. Reméljük, hogy a következő találkozón már ők is ott lesznek! Az étteremről csak jókat mondhatunk és mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk, ha Budapesten jár. Nagyon igényes és színvonalas kialakítású, barátságos és segítőkész a személyzete. Ezúton is köszönjük Rabbitnak és az Eiffel Bistro & Barnak, hogy itt lehettünk!

Végezetül üdvözöljük magyar játékostársainkat – legyenek a világ bármely pontján – és mindenkinek jó szórakozást kívánunk az Elite csodálatos világában!

Üdvözlettel:
Az EliteDangerous.hu csapata

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Erről beszélnek a többiek

 • WarHead

  № #572 @ 2015-12-01 09:14
  Nem vagy bejelentkezve.

  Sziasztok! Sajnalom h nem tudtam ott lenni de meg volt kotve a kezem. (Neem nem szado mazo meg semmifele 50 arnyalatok) Igerem a kovetkezore 2x is elmegyek:))

 • tamasbiro

  № #575 @ 2015-12-31 14:50
  Nem vagy bejelentkezve.

  Remélem, hogy jövőre már én is tudok jönni. :-)

 • Pilgrim

  № #580 @ 2016-02-09 20:35
  Nem vagy bejelentkezve.

  Ha lesz még késöbb újra, akkor nem hagyom ki én sem.

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!