Akciós vásár

Akciós vásár

Sziasztok,

Mától február 12-ig akciós áron szerezhető be az alapjáték és a Horizons kiegészítő (DLC). Jól látjátok. Mostantól a Horizons kiadás NEM tartalmazza az alapjátékot, mivel véget ért a tavaly karácsonyi akció. Érdemes kihasználni a jelenlegi akciót, mivel lényegesebben olcsóbban juthatunk hozzá  mind az alapjátékhoz, mind a Horizons kiegészítőhöz. Létezik még egy  Elite Dangerous: Deluxe Edition csomag, ami tartalmazza az alapjátékot és a Horizons kiegészítőt is, de ezt csak február 12 után érdemes megvásárolni, mivel ez a csomag most nem kapott kedvezményes árat.

Alapjáték ára: 50%-os kedvezménnyel 13.50 €
Horizons ára: 20%-os kedvezménnyel 27.19 €
A fenti árak megegyeznek a Frontier online storeban és a Steamen is. Érdemes a Frontiernél vásárolni, mivel ott utólag is tudunk Steam kulcsokat generálni, amiket beaktiválhatunk a Steam fiókunkba is.

Tehát ne habozzatok! Vásárlásra fel!

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Erről beszélnek a többiek

 • toocha

  № #581 @ 2016-02-12 17:16
  Nem vagy bejelentkezve.

  Sziasztok! Új vagyok még itt. Mi a TS jelszó?

  • Kondor

   № #582 @ 2016-02-13 22:07
   Nem vagy bejelentkezve.

   Szia! A TS elérhetősége: TS: elitedangerous.hu:9999 TS szerver jelszava: EDHU2015

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!