BREAKING NEWS: EXPANSION

BREAKING NEWS: EXPANSION

Örömmel jelenthetjük, hogy megtörtént, amiért az SSL közösség tagjai keményen dolgoztak az utóbbi két hétben! Az általunk támogatott Munfayl Labour frakció, továbbterjeszkedett a szomszédos Bama rendszerbe! Ezúton is köszönjük minden játékostársunknak a kitartását és lelkesedését! Ezáltal azt is bebizonyítottuk, hogy együtt képesek vagyunk hatalmas célokat is elérni,  az ED univerzumában. Mindenki büszke lehet az elért teljesítményünkre!

First landing

Landolás az Osterbrock állomáson

Bama rendszerben csak két outpost állomás van (Osterbrock Station és Mandel Mines), ezért nagyobb hajókkal nem lehet leszállni és küldetéseket felvenni.

Jelenleg csak segélyküldetések érhetőek el, amikkel anyagilag, élelmiszerekkel valamint gyógyászati termékekkel támogathatjuk a frissen letelepedett frakciónkat. Továbbra is figyeljünk, hogy csak Munfayl Labour küldetéseket teljesítsünk! A fejvadászat és kalózvadászat még nem jó számunkra, mivel ezek a jelenleg hatalmon lévő frakciót erősíti. Elsődleges szempont, hogy a befolyásunkat (influence) növeljük. Erős 36%-os kezdéssel nyitottunk, amit a folyamatos terjeszkedés érdekében tovább kell növelnünk.

Természetesen nem szabad megfeledkeznünk Munfayl-ról és Crevit-ről sem! Munfayl-ban nagyon jól állunk (97%), de meg kell szereznünk Samson állomás vezetését, Crevit-ben pedig vezető frakcióvá kell emelnünk a Munfayl Labourt.

Éppen ezért az eddigiekhez képest még komolyabb szervezettségre lesz szükségünk. Aki tud, az jöjjön fel TeamSpeakre, hogy realtime értesülhessen a legfrissebb történésekről! Az információszerzés mellett, nagyon sok új játékostársunk ismerte meg a kötelékrepülést, ami eddig kimaradt az életükből és új szintre emelte a játékélményt. Mindenkit szívesen látunk az SSL soraiban! Gyertek, hogy együtt hódíthassuk meg a csillagokat!

SSL

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Erről beszélnek a többiek

 • Flynth

  № #507 @ 2015-08-17 10:12
  Nem vagy bejelentkezve.

  Tegnap este, mind3 helyen 95% felett voltunk.

 • Hornblashun

  № #509 @ 2015-08-22 19:41
  Nem vagy bejelentkezve.

  Fejvadász, kereskedő küldetések megjelentek

 • AngerHUN

  № #511 @ 2015-08-23 20:48
  Nem vagy bejelentkezve.

  Ma is szinte egész nap nyomtam Bama rendszerben.Ennek ellenére Bama Empire felugrott 2%-ra mi pedig vissza 94-re.

 • AngerHUN

  № #512 @ 2015-08-23 20:55
  Nem vagy bejelentkezve.

  HORNBLASHUN én úgy láttam hogy nincsenek fejvadász küldik :) Nem te nyomtad a Bama Empirenek véletlenül ?:DDDD

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!