BREAKING NEWS: SSL Interstellar PLC regisztráció

BREAKING NEWS: SSL Interstellar PLC regisztráció

Üdv parancsnokok!

Lehetőségünk van az SSL Interstellar PLC-t regisztrálni a játékban, mint új, kisebb frakció. Felmerült a kérdés, hogy van-e alkalmasabb rendszer a frakciónk számára, mint Munfayl.

A kérdésük az lenne a tisztelt közösséghez, hogy ha tud az alábbi kritériumoknak megfelelő helyet, ahol élhetnék, ne habozzon megosztani velünk.

Kritériumok:
– független rendszer
– nem tartozik egy powerhez sem
– a naphoz közeli nagy állomás (< 500 ls)
– min. 500 millió lakos
– lehetőleg hi-tech, vagy a közelben legyen nagy népességű hi-tech rendszer(50-100 ly)
– előny: jó kereskedelmi lehetőségek
– előny: resources extraction site(ok) (RESek)

A javaslatokat a szűkös határidő miatt szeptember 3. reggel 8ig tudjuk fogadni a fórumon itt, a szavazás a beérkezett javaslatok alapján 3. este 8 órakor az EDHU TS-en lesz megtartva. Mindenkit buzdítunk, hogy vegyen részt a felhívásban, és konstruktív ötletekkel segítse az SSL frakciójának az SSL Interstellar PLC új otthonának megtalálását!

További jó időtöltést, és a béta teszterek ne felejtsék, mától elérhető az Elite: Dangerous CQC béta!


Name of group: Sons of Seven Lords
Name of minor faction: SSL Interstellar PLC
Type: Corporate
Description: Az emberiség írott történetének hajnaláról fennmaradt legendák szerint a Hét Vezér Fiai (Sons of the Seven Lords) csoport ősei nem csak nagyra becsült harcosok, de messze földön híresek voltak észjárásukról. Kontinensnyi vándorlásuk végén így szereztek őshazát is maguknak. Ezeket a tulajdonságukat a mai napig magukban hordozzák.
Leszármazottaik a háttérben tevékenykedtek napjainkig, amikor is külső események hatására megalapították saját frakciójukat a Sons of the Seven Lords Interstellar PLC-t (röviden [SSL Interstellar PLC]), hogy szervezett és legális keretet adjanak működésüknek. Frakciójuk félmilitáns, hatalmas befektetésekkel kutatások széles skálájába. A csoport által felkarolt kutatások, cégek tevékenységei a jövőbe tekintenek, és a hadászati megoldások mellett óriási hangsúlyt fektetnek a biotechnológiai kutatásokra is.
Location: Alpha System, SSL HQ
Allegiance: Independent

 

Információ a szerzőről

Athalay

Mérnök informatikus, családos. C64-en ismerkedett az Elite-tel, melyet Elite minősítésig nyüstölt. A folytatásokkal már csak nagyon későn találkozott, így azok kimaradtak számára. E:D-t Kickstarter óta támgatja, követi. Érdeklődik, szereti a világűrrel kapcsolatos híreket, információkat,...

Jelentkezzen be, kapitány!