Búcsúzunk Leonard Nimoy-tól!

Búcsúzunk Leonard Nimoy-tól!

A sci-fi világ egyik kultikus alakja távozott el közülünk. Hosszas betegség után, 83 éves korában elhunyt Leonard Nimoy a Star Trek univerzum legendás alakja.

Úgy gondolom, hogy egyikünknek sem kell bemutatni Spockot, az Enterprise űrhajó legénységéből. Ezzel az alakításával került be a köztudatba, ami végigkísérte egész életén át. Nemcsak színészként, de rendezőként is dolgozott a híres sorozatban. Két Star Trek-filmet is rendezett, valamint vendégszereplőként több TV sorozatban is láthattuk. Például a The Big Bang Theory (Agymenők) szitkomba is meghívták, ahol hatalmas tisztelet övezte és Sheldon végül távoltartási végzést kapott a túlzott rajongása miatt :).

 

Köszönjük az alakítását, munkáját, amivel színesebbé tette a sci-fi rajongók életét és sok-sok kellemes percet (órát) szerzett mindannyiunknak!

Nyugodjék békében!

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!