Elite: Dangerous Hírlevél 44. Szám

Elite: Dangerous Hírlevél 44. Szám

Ezen a héten átnézzük a saját űrhajó flotta birtoklását, amely az Október 28-án megjelenő Béta 3-ban mutathozik be.

Ne feledjétek – az Elite: Dangerous Mercenary Edition extrákkal kibővített előrendelői csomag még mindig megvásárolható. A csomag megtalálható a hivatalos oldalon, az új játékosok számára kedvezményes €40 (~12000 Ft) áron, akik pedig már előrendelték a teljes játékot (Béta és minden egyéb eddigi előfizetőt beleértve) ők is megkapják az extrákkal kiegészített előrendelői csomagot a játék megjelenésekor.

Ne feledjétek, az aki már előrendelte a teljes játékot de már nem bírja ki a megjelenésig és játszani szeretne, további €20 (~6000 Ft) ráfordításával máris játszhat! Érdekel a dolog? Látogass el a webes boltunkba, válaszd ki és tedd a kosárba a Béta hozzáférést biztosító csomagot és a kedvezményes ár automatikusan frissül a kedvezményes összegre.

A heti tartalom:

Kiemelt hírünk
Űrhajó flotta birtoklása a Béta 3-ban
Béta 2.05
Elite: Dangerous könyv verseny
Rajongói kérdések, visszajelzések, Ti küldtétek

Kiemelt hírünk

 

Űrhajó flotta birtoklása a Béta 3-ban

Örömmel erősítjük meg a hírt, hogy a funkció ami biztosítja a saját flotta (több űrhajó) birtoklását amelyet egyidejűleg jelentettünk be az előrendelői Mercenary Pack-al, ki fog jönni a Béta 3 megjelenésével Október 23-án.

Ez a frissítés lehetővé teszi, hogy korlátozatlan számű űrhajót parkoltathassunk az űrállomásokon.

Ez az újítás, a Béta 2-vel megjelent, kibővített űrhajó fejlesztési funkcióval karöltve jelentősen megnöveli majd a variációs lehetőségeket az Elite: Dangerous-ban.

Hogy hogyan osztod el a saját flottádat, az csakis tőled függ; koncentráltan, egy területen állomásoztatod őket, vagy egyéni stratégia alapján elszórva a galaxis több pontján.

Ha például vaskalapos Cobra rajongó vagy, egyszerre több Cobra-d lehet különböző eszközökkel felszerelve, különböző feladatkörökre felkészítve; kereskedés, felfedezés, kalózkodás, stb. ahogy a szituáció vagy a hangulatod megköveteli.

Ezzel szemben, ha a különböző űrhajó típusok adta előnyöket szeretnéd kitapasztalni, minden típusból tarthatsz egyet, vagy többet. Variálhatod a képességeit az Anaconda-nak, a harci mozgékonyságát az Eagle-nek, a hatótávolságát az Asp Explorer-nek és a kereskedő képességét a Lakon Type-9-nek.

Ezek bármelyik kombinációját is használhatod, birtokolhatsz bármilyen típusú űrhajót, vagy egy fajtából többet, többfajta szerepkörre.

Béta 2.05

Ahogy láthattátok kijött a Béta 2.05-ös verzió, amely a 2.04-es frissítést váltotta fel. Ezúttal fókuszban a hatékonyabb töltés és csillagközi cirkálásból való kilépés hatákonyabbá tétele szerepelt, amely nagyon érzékeny bizonyos hálózati körülményekre.

A 2.05 megjelenése sokaknak segített az átmenettel töltött idők lefaragásában, és további javítások várhatóak ezügyben! Amennyiben még mindig tapasztalsz problémákat, kérünk, hogy nyiss egy hibajegyet a probléma kezelése érdekében. Ezek nagyon hasznosak, hogy azonosítani tudjuk a problémát.

Ez egy ideális helyzet számunkra, hogy kisebb változtatásokat tudunk elszigetelten teszteni, és szeretnénk még egyszer megköszönni hathatós segítségeteket a játékfejlesztés eme szakaszában – nélkületek nem lennénk erre képesek.

Elite: Dangerous könyv verseny

Három nagyszerű Elite: Dangerous regényünk van amelyeket egy verseny keretein belül fogunk kiosztani!

„Wanted” Gavin Deas-től, „Nemorensis” Simon Spurrier-től és „Docking is Difficult” Gideon Defoe-tól. Ahhoz, hogy megnyerhesd ezt a gyűjteményt küldj egy Elite: Dangerous ’screenshot’-ot a community@frontier.co.uk –ra – ötletes képeket várunk!

Rajongói kérdések, visszajelzések, Ti küldtétek

Commander Titus Balls küldte nekünk az alábbi videót, amelyben egy űrbéli előörs kering a napja körül 6357-szeres gyorsításban.

Isinona bemutatja nekünk, hogyan kell ösztönösen vadászni Flight Assist Off (repülés hozzásegítés nélküli) állapotban.

Edwin Stowe az Altais rendszerben történt utazását örökítette meg, lélegzetelállító felvételekkel tarkítva azt.

Cmdr Bruce Humblehand Reddit-en tett közzé egy csodálatos képet a Fox Colony-ról.

Az alábbi két képet pedig Twitteren keresztül kaptuk!

A képek és videók melyeket a Béta 2 megjelenése óta kaptunk lenyűgözőek. Továbbra is küldjétek őket, Facebook-on, Twitter-en vagy emailben a community@frontier.co.uk címre.

Ez volt a 44. Hírlevelünk – köszönjük, hogy olvastad és támogatsz bennünket és az Elite: Dangerous fejlesztését.

További Hírlevelek magyarítását a fórumon megtalálod.

Ahogy eddig is és a továbbiakban is, ha szeretnél valamiről bővebben hallani, vagy valami kérdésed van, írj nekünk az elite-newsletter@frotier.co.uk címre.

Amennyiben észrevételed, kérdésed, vagy hozzáfűzni valód van a magyarított hírlevelekkel, vagy az elitedangerous.hu-val kapcsolatban, hagyjatok üzenetet itt, a fórumban, vagy írjatok az editors@elitedangerous.hu e-mail címre esetleg írjatok hozzászólást itt a cikk alatt közvetlen.

Forrás: Elite: Dangerous Newsletter #44

Információ a szerzőről

Athalay

Mérnök informatikus, családos. C64-en ismerkedett az Elite-tel, melyet Elite minősítésig nyüstölt. A folytatásokkal már csak nagyon későn találkozott, így azok kimaradtak számára. E:D-t Kickstarter óta támgatja, követi. Érdeklődik, szereti a világűrrel kapcsolatos híreket, információkat,...

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!