Elite: Dangerous Hírlevél 46. Szám

Elite: Dangerous Hírlevél 46. Szám

A Béta 3 Október 28-i megjelenése itt van a küszöbön, és ez egy hatalmas frissítés lesz!

Ebben a hírlevelünkben további részleteket árulunk el az Elite: Dangerous Premiere rendezvényről.

A jelenleg is elérhető Elite: Dangerous Mercenary Edition (Elite: Dangerous Gyűjtői Kiadás – a fordító), egy akciós előrendelői csomag digitális extrákkal, amely tartalmaz egy Sidewinder és egy Eagle harci űrrepülőgépet az induláskor!

Ne feledjétek, az aki már előrendelte a teljes játékot de már nem bírja ki a megjelenésig és játszani szeretne, további €20 ráfordításával máris játszhat! Érdekel a dolog? Látogass el a webes boltunkba, válaszd ki és tedd a kosárba a Béta hozzáférést biztosító csomagot és a kedvezményes ár automatikusan frissül a kedvezményes összegre.

A heti tartalom:

Kiemelt hírünk
Elite: Dangerous Bemutató Rendezvény – 2014.11.22.
Béta 3 – Október 28.
Kickstarter jutalmak
Rajongói kérdések, visszajelzések, Ti küldtétek

Kiemelt hírünk

Elite: Dangerous Bemutató Rendezvény – 2014.11.22.

Az Elite: Dangerous Bemutató rendezvényünkre a jegyek értékesítése a mai napon megkezdődött, amely iránt élénk kereslet mutatkozott. Már nagyon várjuk, hogy találkozzunk mindenkivel, aki jön az eseményre. Sajnos már csak néhány jegy maradt ezen sorok írásakor.

Ha szeretnél részese lenni ennek a rendezvénynek, különböző módokon tudsz csatlakozni hozzánk:
• ha vásárolsz a fennmaradó jegyekből, amelyek elérhetőek az Elite: Dangerous webes boltjában
• a rendezvény élő tudosításra kerül a Twitch.tv-n keresztül, szóval akárhol is vagy a világban, nézheted az adást és részt vehetsz az eseményen

Azok a támogatóink, akiknek a támogatói csomagja tartalmazta a részvételt, valamint azok akik jegyet váltottak, illetve a fejlesztő csapat, David-et is beleértve (természetesen!) ott lesznek a helyszínen. További vendégek is lesznek, például újságírók, média személyek, az Elite: Dangerous közösség oszlopos tagjai, mint például a LaveRadio, regényírók, YouTube szerzők és valószínuleg egy-két celebritás… Lesz szuvenír stand, néhány meglepetés, fontos bejelentések és természetesen a központban maga az Elite: Dangerous, amelyet a játék különböző aspektusaibol, mélységben fogunk bemutatni nektek.

Ha még nem jártál az IWM Duxford-ban, készülj fel! Ez egy fantasztikus helyszín, amely otthont ad az Elite: Dangerous bemutatójának.
Ajtónyitás 18:00-kor, a rendezvény pedig 18:30-kor kezdődik, 2014. November 22-én.

Csodás este vár ránk, és izgatottan várjuk, hogy minél többet mutathassuk meg nektek ebből a nagyszeru játékból, amelyet együtt hozunk létre.

Béta 3 – Október 28.

Az előző hírújságunkban említettük már a Béta 3-mal érkező nagy újításokat – több űrhajó birtoklása, bányászat – és emellett természetesen több fantasztikus új, kisebb-nagyobb funkciók is napvilágot látnak majd, amiket megtapasztalhattok, illetve további javítások, optimalizálás, tartalom és finomhangolás érkezik majd.

A Béta 3-at 868 744 fényévnyi területen játsszátok majd, amely 2 406 naprendszert, 4 181 csillagot és 24 918 bolygót tartalmaz.

Ahogy kiterjesztjük a Tejútrendszer bejárató részét, úgy tapasztalhatjátok meg az igazi változatosságát, méretét, látványát a kint található ismeretlennek, amely csak felfedezésre és kizsákmányolásra vár.

A Béta 3-ban találhattok először B osztályú csillagot, és további három 5-ös osztályú gázóriást – ezek szuper forró bolygók, melyeknek légkörében fémgőz tartalmú felhők találhatóak. Ezen kívül két nagyon ritka, földszerű bolygó is megtalálható, légkörükben szilikát tartalmú felhőkkel – ezek hihetetlenül forróak!

A Béta 3-ban fellelhető 2 406 naprendszer valóban hatalmas, körülbelül ötször nagyobb, mint a Béta 2-ben. Ennek ellenére ez is csak kicsivel több, mint 0,000002%-a az év vége felé megjelenő teljes játékban bejárható területnek.

Kickstarter Jutalmak

Ahogy azt már a múlt héten is említettük, jelenleg is gyűjtjük össze a Kickstarter-ről és a támogatói alkalmazásból a postázandó támogatói ajándékokat. Mindenkit egyesével értesíteni fogunk, amikor a csomag kész a szállításra.

Egy fontos dolog van, amit meg kell említenünk – Premium Edition of Elite: Dangerous tamogatóink , illetve azon támogatóink akiknek a csomagja tartalmazta a Premium Edition of Elite: Dangerous-t, meg kell adniuk a póló méretüket.

Az űrlap, amit ehhez ki kell tölteni a támogatói alkalmazáson belül, a Manage Reward szekcióban található.

Kérünk benneteket, hogy ellenőrizzétek le a szállítási címeteket a támogatói alkalmazásban, ugyanis erre a címre postázzuk majd csomagjaitokat.

Rajongói kérdések, visszajelzések, Ti küldtétek

CMDR T:Dog körbevezet bennünket a gyönyörű Eta Caphei rendszerben –

A Starfleet Comms mögötti csapat podcast-ja a legfiatalabb parancsnokkal (Commander) a bizonyíték arra, hogy az Elite: Dangerous bármely korosztály számára szórakozást nyújthat –

Az idei E3 alkalmával, egy “Ki tud gyorsabban landolni?” verseny alakult ki az Elite: Dangerous producer, Adam Woods és Nagykövet Kerrash között. A rivalizálás a napokban kikerült a közösségi médiába is, ezért úgy döntöttünk, hogy meghirdetünk egy “Ki tud gyorsabban landolni?” versenyt. Az első 10 legjobb időt futó versenyző részt vesz egy sorsoláson, melynek nyertese egy Elite: Dangerous apróságokkal teli táskát kap majd ajándékul. Itt van néhány, a jelenlegi versenyzők videói közül:

Adam Woods’ legelső ideje egy lenyűgöző 42 másodperc volt –

Nagykövet Kerrash-nek sikerült átvennie a vezetést, egy 39 másodperces idővel –

Titus Balls egy legyőzhetetlennek tűnő 37 másodpercet produkált –

Amikor is rednaxe104 ezt is túlszárnyalta egy 33 mp-es idővel –

Ez volt a 46. Hírlevelünk – köszönjük, hogy olvastad és támogatsz bennünket és az Elite: Dangerous fejlesztését.

További Hírlevelek magyarítását a fórumon megtalálod.

Ahogy eddig is és a továbbiakban is, ha szeretnél valamiről bővebbel hallani, vagy valami kérdésed van, írj nekünk az elite-newsletter@frotier.co.uk címre.

Amennyiben észrevételed, kérdésed, vagy hozzáfűzni valód van a magyarított hírlevelekkel, vagy az elitedangerous.hu-val kapcsolatban, hagyjatok üzenetet itt, a fórumban, vagy írjatok az editors@elitedangerous.hu e-mail címre esetleg írjatok hozzászólást itt a cikk alatt közvetlen.

Forrás: Elite: Dangerous Newsletter #46

Információ a szerzőről

Athalay

Mérnök informatikus, családos. C64-en ismerkedett az Elite-tel, melyet Elite minősítésig nyüstölt. A folytatásokkal már csak nagyon későn találkozott, így azok kimaradtak számára. E:D-t Kickstarter óta támgatja, követi. Érdeklődik, szereti a világűrrel kapcsolatos híreket, információkat,...

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!