Elite: Dangerous Hírlevél 51.5 Szám

Elite: Dangerous Hírlevél 51.5 Szám

A csapat keményen dolgozik a jelenlegi Gamma fázis alatt a December 16-i megjelenést szem előtt tartva, és ma (2014.11.29.) megjelent a Gamma 1.04-es verziója.

Ez egy nagyon rövid hírlevél, amelyben értesítünk benneteket, hogy Ajándék Kuponok mostantól elérhetőek a webes boltunkban!

Sokan kértétek ezt a lehetőséget. A webes boltunkban különböző valutában fizethettek (GBP, Euro vagy USD) az ajándék kuponért, amelyet odaajándékozhattok barátaitoknak – a kupont elküldhetitek a szerencsés címzettnek emailben, vagy saját magatoknak is kérhetitek ajándékba. Válasszátok ki a kupont, amely a bevásárló kosárba kerül, majd kövessétek az utasításokat a fizetéshez.

Az Ajándék Kuponok felhasználhatóak bármely digitális, vagy fizikai termékhez a webes boltunkban. A fel nem használat érték továbbra is elérhető marad a későbbiek során a kuponon, így azokat felhasználhatjátok részletek fizetésére is, egy nagyobb összeg kifizetése esetén.

FONTOS EMLÉKEZTETŐ

Mindenki le tudja tölteni és játszhat az Elide: Dangerous valamelyik verziójával! (lépjetek be a webes boltunkba, és ellenőrizzétek, hogy melyik verzió érhető el számotokra):

Gamma: minden korai és ‘crowd-funding’ támogató letöltheti és játszhat a 400 milliárd naprendszert tartalmazó Gamma kiadással.

Combat Demo: mindenki, aki előrendelte a végleges játékot, vagy előrendeli December 16-ig, azonnal letöltheti és játszhat az egyszemélyes harci oktató demóval.

GYORS LINKEK

A hét végéig még elérhető a “Fekete Péntek” (Black Friday) akciónk, amelynek keretein belül ingyenes hajófestések érhetőek el, ezen kívül minden hajófényezés 50%-os áron vásárolható meg, beleértve az új Prémium, Arany színű Viper hajófestést is.

A játéknak megjelent a dobozos változata.

Már csak 17 nap marad hátra, hogy előrendeljétek a játékot és megkapjátok az Elite: Dangerous Merenary Edition-t további tartalmakkal és előnyökkel, amelyet most £4.99 (~2000 Ft) kedvezménnyel tudtok megvásárolni.

Végül, nagy köszönet jár mindenkinek, akik eddig válaszoltak a támogatói programunkra, velük rövidesen felvesszük a kapcsolatot. Mindenki más is írhat nekünk emailt az affiliates@frontier.co.uk email címre, ha többet szeretnétek megtudni erről a programról.

Ez volt az 51.5 Hírlevelünk – köszönjük, hogy olvastad és támogatsz bennünket és az Elite: Dangerous fejlesztését.

Ahogy eddig is és a továbbiakban is, ha szeretnél valamiről bővebben hallani, vagy valami kérdésed van, írj nekünk az elite-newsletter@frotier.co.uk címre.

Amennyiben észrevételed, kérdésed, vagy hozzáfűzni valód van a magyarított hírlevelekkel, vagy az elitedangerous.hu-val kapcsolatban, hagyjatok üzenetet itt, a fórumban, vagy írjatok az editors@elitedangerous.hu e-mail címre, esetleg írjatok hozzászólást itt a cikk alatt közvetlen.

Forrás: Elite: Dangerous Newsletter #51.5

Információ a szerzőről

Athalay

Mérnök informatikus, családos. C64-en ismerkedett az Elite-tel, melyet Elite minősítésig nyüstölt. A folytatásokkal már csak nagyon későn találkozott, így azok kimaradtak számára. E:D-t Kickstarter óta támgatja, követi. Érdeklődik, szereti a világűrrel kapcsolatos híreket, információkat,...

Erről beszélnek a többiek

  • [HUN] WarHead

    № #323 @ 2014-12-02 13:41
    Nem vagy bejelentkezve.

    Akár hányszor nézem meg, egyre jobban beleszerelmesedek abba a kalóz festésbe :D

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!