Elite: Dangerous Hírlevél 51. Szám

Elite: Dangerous Hírlevél 51. Szám

Nagyon izgalmas héten vagyunk túl – találkozni nagyon sok emberrel az Elite: Dangerous Bemutató Rendezvényén, igazi lendületet adott a csapatnak a December 16-i megjelenés közeledtével. Ebben a hírlevelünkben visszatekintünk erre az eseményre.

A Béta fázis most már befejeződött, és a korai, és crowd-funding támogatóink mostantól már letölthetik és játszhatnak a 400 milliárd (!) naprendszert tartalmazó Gamma (a végleges kiadás előtti verzió – a fordító) kiadásban! A Gamma 1.02-es verzióját ma (2014.11.26) tettük közzé.

Elite: Dangerous 1.0 December 16-án fog megjelenni. A játék folyamatosan változó története December 16-án indul útra, játékosokkal, akik részt vehetnek az ördögi hatalmi harcban a nemrégiben elhunyt Császár potenciális örököseinek civakodásában. A Föderáció és a Szövetség – a Birodalom rivális szuperhatalmai a galaxisban – természetesen megpróbálják befolyásolni a sorozatos harcokat, a saját érdekeiket szem előtt tartva. Mint minden történet esetében az Elite: Dangerous  közös galaxisában, a játékosok fogják befolyásolni a végkifejletet.

Már csak 19 nap maradt hátra, hogy előrendeljétek a játékot és megkapjátok az Elite: Dangerous  Mercenary Edition-t további tartalmakkal és előnyökkel, amelyet most £4.99 (~2000 Ft) kedvezménnyel vásárolhattok meg.

Mindenki aki eddig előrendelte a játékot, vagy mostantól megrendeli egészen December 16-ig, azonnal letöltheti a játékot és játszhat az egyszemélyes harci oktató demóval!

Bejelentünk egy időkorlátos „Fekete Péntek” (Black Friday) űrhajó festés ajánlatot, és egy új dobozos változatát a játéknak.

Végül bejelentjük, hogy szándékunkban áll egy tagsági program elindítása. Ennek az a célja, hogy jutalmazzon mindenkit, aki segített nekünk hirdetni a játékot YouTube-on, Twitch-en és különböző fórumokon. Mégpedig olyan formában, hogy kedvezményt adunk minden egyes játék vásárlás után azoknak, akik a vásárlókat az üzletünkbe küldték.

A heti tartalom

  • Kiemelt hírünk
  • Gamma már elérhető!
  • Rendeld elő, és játssz már most az egyszemélyes harci oktató demóval
  • Elite: Dangerous  Dobozos Kiadás
  • „Fekete Péntek” (Black Friday) űrhajó festés ajánlat
  • Elite: Dangerous  iOS Társ Alkalmazás
  • Elite: Dangerous  Bemutató Rendezvény
  • Rajongói visszajelzések, Ti küldtétek

Kiemelt hírünk

Gamma már elérhető!

A Gamma kiadást már November 22-én nyilvánosságra hoztuk támogatóink számára. A Gamma fázis a végső lépés az Elite: Dangerous 1.0 felé, amely mindenki számára elérhető, akik segítették a fejlesztést támogatásukkal a Kickstarter-en vagy a Frontier saját weboldalán keresztül, még 2013 Decembere előtt, illetve azok számára, akik részt vettek az Alfa, Prémium Béta és Béta fázisokban.

A Gamma kiadás bevezeti a támogatók „kezdő pozíció”-ját (a korai, pl. Kickstarteres támogatók, a támogatói szintjüktől függően különböző kedvezményekkel indulhatnak, például kezdhetnek kalózként, felfedezőként, stb. egy 50%-ban felszerelt Cobra-ban – a fordító) ami része volt a támogatói jutalomnak, és feltárja a teljes 400 milliárd naprendszert, az eddigi legfejlettebb virtuális megvalósítását a Tejút Rendszernek, amelyet valaha egy videójátékhoz készítettek.

Rendeld elő, és játssz már most az egyszemélyes harci oktató demóval

Múlt Szombaton az Elite: Dangerous  Bemutatóján jelentettük be ezt, valamint a kedvezményt és minden extrát tartalmazó Elite: Dangerous  Mercenary Edition-t is beleértve, mindenki aki előrendelte az Elite: Dangerous-t, mától (2014.11.26), elkezdheti gyakorolni a repülést, mielőtt a tejles játékhoz való hozzáférést megkapná.

Az egyszemélyes harci oktató demó hét különböző szituációt tartalmaz az új pilóták számára, hogy elsajátítság a harc és repülés képzettségeket, mielőtt December 16-án megjelenik a teljes játék.

Ha előrendelted a játékot, hogy megkaphasd az egyszemélyes harci oktató demókat, lépj be a belépési adataiddal a webes boltunkba, ahol megtalálod a letöltéshez szükséges linket.

Itt vannak az első Pilóta Tréning videóink, amelyekből megtanulhadod;
–          Hogy használhatod a scanner-t (vizsgáló, kutató eszköz)
–          Hogy célozz más hajókat
–          Hogy csoportosíthatod át a rendelkezésre álló energiát az űrhajó különböző rendszerei között
–          Az alapvető repülési manővereket, a fordulási arányokat is beleértve

Elite: Dangerous  Dobozos Kiadás

Elérhetővé tettük az Elite: Dangerous  dobozos változatát a webes boltunkban.

Bárki, aki már játszik a Gamma kiadással, vagy előrendelte a digitális verzióját a játéknak, frissítheti megrendelését, hogy a dobozos, DVD-n megjelenő változatát kapja az Elite: Dangerous-nak.

Továbbá elérhetővé vált egy Teljes Dobozos verziója a játéknak az új felhasználóink számára, amit előrendelhetnek.

„Fekete Péntek” (Black Friday) űrhajó festés ajánlat

Ezen a hétvégén van néhány speciális ajánlatunk a számotokra!

Mától kezdve egészen Hétfőig, minden hajófestés fél áraon vásárolható meg, beleértve az új arany színű, prémium Viper felfestést is (Premium Gold Viper).

Ezen kívül van egy Cobra csomagunk, amely 6 új űrhajó festést tartalmaz, amely December 1. hétfőig mindenki számára ingyen elérhető.

Elite: Dangerous  iOS Társ Alkalmazás

Az Elite: Dangerous  iOS Társ Alkalmazás már elérhető és letölthető az iTunes-ról. Android és Windows telefon verziók hamarosan elérhetőek lesznek, amelyeknek megjelenési ideje még nincs bejelentve, de még év vége előtt várható.

Az alkalmazás további háttér információkkal szolgál az Elite: Dangerous-ről, és minden Parancsnok számára hozzáférést ad az űrállomás szolgáltatásaihoz. Ehhez a belépési azonosítók megadása után férhetünk hozzá, és megtekinthetjük a piac adatait, az űrhajó konfigurációs beállításait és hozzáférést kapunk majd egyéb szolgáltatásokhoz is, amelyek a későbbiek során kerülnek hozzáadásra.

Elite: Dangerous  Tagsági Program

Örömmel jelentjük be az Elite: Dangerous  Tagsági Programot.

Ha van egy weboldalad vagy egy videó szolgáltató csatornád és érdekelne, hogy minden direkt értékesítés után jutalmat kaphass ami az oldaladról lett átirányítva hozzánk, miután webes boltunkat összekapcsoltad a saját oldalalddal, akkor kérlek lépj kapcsolatba velünk az alábbi email címen: affiliates@elitedangerous.com .

Elite: Dangerous  Bemutató Rendezvény

Múlt Szombaton rendeztük meg az Elite: Dangerous  Bemutatót az Imperial War Museum-ban, Duxford Cambridgeshire-ben. Ez egy csodálatos este volt számunkra, hogy olyan sok emberrel lehettünk együtt a közösségünkből egy nagy repülőgép hangárban!

A Cobra Mk III modell egy különleges megjelenést adott a rendezvénynek, és első alkalommal volt egy élő (idegtépő!) játék beutatónk is, amelyben szerepet játszott a Birodalom zászlós hajója, a Majestic Class Interdictor!

A Frontier 90 perces, a Bemutatóról szóló Twitch.tv közvetítésének házigazdája Jessica Chobot és Andy Akinwolere voltak, a felvétel a YouTube-on tekinthető meg.

Külön köszönet jár; az Nvidia-nak, aki rendelkezésünkre bocsátott PC-ket és 4K kijelzőket, valamint nyereményjáték díjakat Geforce GTX Titan formában. Oculus-nak, akik az éjszaka folyamán elláttak minket a DK2-es Oculus Rift-tel és a Redbull-nak, aki szárnyakat adott nekünk és minden írónknak, akik nagyszerű könyveikkel jelentek meg.

Köszönjük mindenkinek az üzeneteiteket és támogatásotokat:

Jason Bradbury a Gadget Show-tól:

„#EliteDangerous Cobra Mk III várakozik a Duxford-i hangárban! A legjobb játék bemutató amit valaha láttam és pedig láttam már néhányat ;)”

BBC Tech tudosító Rory Cellan-Jones:
“Izgalom – nemsokára megérkezek az #EliteDangerousPremiere -re”
“Nagyszerű Britt játék, ami képes felkavarni a port, #EliteDangerousPremiere” – amelyet nagyon sok videó követett a rendezvényről.

GamesAid Charity Twitter:
“Nagyon nagy köszönet nektek @EliteDangerous közösség, a csodálatos adományért és a szívélyes fogadtatásért a szombati #EliteDangerousPremiere –en!”

Allen Stroud – szerző
“Wow, micsoda hétvége – #EliteDangerousPremiere”

Voos Review
“Alig várjuk, hogy elmondhassuk, hogy milyen volt az estén az #EliteDangerousPremiere-en – Csodálatos volt emberekkel találkozni és megosztani a történeteinket.”

@AdeleThackray: Igazán élveztem a Frontier Developments#EliteDangerousPremiere –jét. Az első utam volt az űrbe!

@ChiRaxe #EliteDangerousPremiere teljesen elképesztő volt! Teljesen megérte a másnaposságot! Kár, hogy vége! Köszönet mindenkinek az @fontierdev –nél, akik ezt lehetővé tették!

@dormantwombat Köszönet jár @DavidBraben-nek és mindenkinek a @fontierdev –nél a fantasztikus estéért az #EliteDangerousPremiere-en! :)

Deck Twitteren – Nagy köszönet jár @IWMDuxford-nak, hogy helyet adott ennek a fantasztikus #EliteDangerousPremiere rendezvénynek és a @frontierdev-nek ezért a különleges játékért és bemutatóért.

Lisa T – Atya ég, micsoda buli volt. Töménytelen mennyiségű Elite. Olyan döbbenetes. Nagyon wow. #EliteDangerousPremiere

Gregg Bond – Nahát ez az az éjszaka, amit nem fogok hamar elfelejteni. Nagyszerű munka mindenkitől @EliteDangerous-nál, egy fantasztikus#EliteDangerousPremiere

A fórumokról;

Voyager NL –
„Meg kell mondjam, hogy valóban élveztem az élő közvetítést a Twitch-en. Messze a legprofibb élő közvetítést volt amit már hosszú ideje nem láttam! Jól volt időzítve, és a beszélgetések nagyon szórakoztatóak, sokfélék és változatosak voltak. Észre lehetett venni, hogy a két házigazda megfelelően informát és valóban lelkes volt. „Kudo”-s a FD-nek ezért!”

Titus Balls –
Csodálatos estém volt – Frotier biztosan tudja, hogy kell bulit szervezni! Nagyszerű volt a sok emberrel találkozni az eljöttek közül.

Dr Wookie –
Micsoda kiváló, ragyogó éjszaka. Nagyon szuper volt először találkozni a legtöbb emberrel, mindenki igazi barát volt. Jó volt találkozni és köszönni Sandro-nak és Michael-nek a rendezvény során, és kezet rázni DBOBE-vel.

Kipper –
Valóban jó éjszaka, amelynek az egyik fénypontjának a Cobra Mk III kiállított modelljének kellett lennie – nagyon szépen kivitelezett. Jövőre ugyanitt?

Rajongói visszajelzések, Ti küldtétek

Koshinator Redditen mutatta meg közelről a játékbeli űrködök szépségét, csodálatos felvétel gyűjteménye közzétételével.

Isinona, egy másik jól ismert játékosba NeonRaven-be botlott – a feszült pillanat egy váratlan barátságot eredményezett.

A legutolsó útjuk során több, mint 30 parancsnok bukkant fel az UGC találkozóján.

Gnepcoyi felállít egy bányászati pontot, majd frusztrálja, amikor hajóját a kelleténél többször vizsgálják át.

Most már elérhető a Naprendszer a felfedezőknek, rengeteg felvétel jelent meg a Földről a neten, @Fireytoad egy gyönyörű képet csinált a Jupiterről.

Mephane Seleph rábukkan egy Fekete Lyukra a Mintakara körül.

Ez volt az 51. Hírlevelünk – köszönjük, hogy olvastad és támogatsz bennünket és az Elite: Dangerous fejlesztését.

Ahogy eddig is és a továbbiakban is, ha szeretnél valamirol bovebben hallani, vagy valami kérdésed van, írj nekünk az elite-newsletter@frotier.co.uk címre.

Amennyiben észrevételed, kérdésed, vagy hozzáfűzni valód van a magyarított hírlevelekkel, vagy az elitedangerous.hu-val kapcsolatban, hagyjatok üzenetet itt, a fórumban, vagy írjatok az editors@elitedangerous.hu e-mail címre esetleg írjatok hozzászólást itt a cikk alatt közvetlen.

Forrás: Elite: Dangerous Newsletter #51

Információ a szerzőről

Athalay

Mérnök informatikus, családos. C64-en ismerkedett az Elite-tel, melyet Elite minősítésig nyüstölt. A folytatásokkal már csak nagyon későn találkozott, így azok kimaradtak számára. E:D-t Kickstarter óta támgatja, követi. Érdeklődik, szereti a világűrrel kapcsolatos híreket, információkat,...

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!