Elite: Dangerous Hírlevél 52. Szám

Elite: Dangerous Hírlevél 52. Szám

A Gamma fázis jól halad, rendszeres frissítésekkel, melyek bizonyítják a csapat gyors reagálását. Jelenleg a Gamma 1.05-ös változata van kint.

Ezen a héten Kiemelt hírünk egy kicsit eltér a megszokottól.

Pillantást vetünk a hatalmi harcra, hogy boldogul-e a gyengélkedő Császár, amelyet December 16 után tapasztalhattok meg az Elite: Dangerous 1.0-ban.

Minden Mac tulajdonos számára van egy ingyenes BBC Elite (1984) változatunk.

Már csak 12 nap maradt hátra, hogy előrendeljétek a játékot és megkapjátok az Elite: Dangerous Mercenary Edition extrákat, mint például egy ingyenes Eagle harci repülőgépet, dokkolva egy másodlagos űrállomáson, egy digitális könyvet, művészi koncepció rajzokkal, egy exkluzív hajó festés csomagot és egy “első nap” hajó matricát, mindezt £4.99 (~2000 Ft) kedvezménnyel. Megvásárolható most.

A játék előrendelése azonnali hozzáférést ad az egyszemélyes harci oktató demóhoz, hogy gyakorolhasd a pilóta képességeidet.

A heti tartalom

  • Kiemelt hírünk
  • A Császár beteg
  • Ingyenes Elite (1984) letöltés Mac tulajdonosoknak
  • Rajongói visszajelzések, Ti küldtétek

Kiemelt hírünk

Amely valamelyest más, mint az előző heti kiemelt híreink.

Az Elite: Dangerous bemutató videónk (trailer) hamarosan elkészül, és valamikor a jövő héten a számítógépek képernyőire kerül.

Izgalommal várjuk a megjelenését, így természetesen szerettük volna felkelteni érdeklődéseteket az alábbi kis előzetessel:

A Császár beteg

Vitathatatlanul a legbefolyásosabb ember a galaxisban, Hengist Duval Császár, aki beteg.

A Birodalmat 67 éven át irányította a 3233-as megkoronázása óta, melyet apja, Hesketh Duval halálát követően vett át.

Hengist Császár csak 118 éves, egy héttel nagyapja, Hender Saik Duval halála előtt született. Néhányan azt mondják, hogy Hender szelleme már akkor átszállt Hengist-re.

A Duval császári vérvonal töretlen volt majdnem egészen ezer éven keresztül. Voltak hatalmi harcok a múltban, de a bitorlókkal eddig sikeresen elbántak, zárt ajtók mögött.

Ezúttal azonban másként történt.

Hengist már hosszú ideje nem foglalkozott politikával, inkább Kancellárjára, Blaine Szenátorra támaszkodik. Hagyta, hogy a dolgok alakulását befolyásolja egy maroknyi, egyre nagyobb befolyással bíró, ambiciózus Szenátor, miközben Harold, a jelenlegi örököse, felelőtlen playboyként szerzett gyorsan hírnevet magának.

A háborúpárti Denton Patreus Szenátor, akit legutoljára az Eranin rendszer destabilizálása kötött le, a rendszer Föderációtól való függetlenségének 30. évfordulója körül kialakult konfliktus során, nagyban folytatja manipulatív hatalmi tevékenységét galaxis szerte.

Az elképesztően gazdag Zemina Torval Szenátor a rabszolga vállalat támogatók mellett saját Majestic-Class Interdictor hajóhadát is beveti a lázadások elnyomására és hogy tovább folytassa törekvéseit.

A kommentátorok várják, hogy mások is felbukkanjanak a hatalmi harcokban.

Csakúgy, mint a császári Rómában az ősi Földön, a Szenátorok határozzák meg támogatóik adójának mértékét. Mindketten, Patreus és Torval is rendkívül népszerűvé vált hazájában, mivel felhasználták hatalmas vagyonaikat az adók közel nullára csökkentésében.

Valóban komoly esély van rá, hogy a következő Császár nem a Duval vérvonalból származik majd. A sorozatos keserű harcok hamarosan széles körben elérik a galaxist.

Mindeközben, a Föderáció és a Szövetség is heves érdeklődéssel figyel.

Az első hulláma a birodalmi örökösödési háborúnak December 16-án végre eléri az egész galaxist.

Mindegy, hogy hogy válaszolsz a kihívásra, az közvetlen hatással lesz a történet végső kimenetelére.

Ingyenes Elite (1984) letöltés Mac tulajdonosoknak

Az összes izgalom közepette, amelyet az Elite: Dangerous 1.0 December 16-i PC-s megjelenése övez, nem akarjuk, hogy a Mac tulajdonosok úgy érezzék kimaradnak valamiből.

Örömmel jelentjük be, hogy a webes boltunkból mindenki számára ingyenesen letölthető az Elite BBC Micro-s változata, amely egy csomagban található meg a BeebEm BBC Micro és Master 128 Emulatorokkal Mac-re.

Ahhoz, hogy hozzájussatok a saját példányotokhoz, csak jelentkezzetek be a webes boltba, ahol ez a termék is megjelenik a rendelhető termékek között. Tegyétek a kosaratokba és a rendelés élesítésekor ez a tétel ingyenessé válik fizetéskor. Ha még nem rendelkezel felhasználói fiókkal, és szeretnéd az ingyenes verziót, akkor kérjük, regisztrálj itt. Ha már rendelkezel a PC-s verzióval, akkor is ingyen megkaphatod ezt a verziót.

Köszönet Mike Wyatt-nak és Jon Welch-nek, hogy engedélyezték számunkra, hogy terjesszük az oldalunkon keresztül Jon Mac-es verzióját Mike BeebEm szoftverének – Jon örömmel segít weboldalán keresztül bárkinek a BeebEm használatában.

Rajongói visszajelzések, Ti küldtétek

Van egy nagyszerű videónk, amelyben az Elite: Dangerous Bemutatón résztvevők mondják el véleményüket a rendezvényről.

CMDR Poy Redditen tette közzé az alábbi képet; még csak el sem kellett hagynia az előőrsöt egy gyönyörű kilátásért.

Isinona repülés hozzásegítés nélküli (FA OFF) videó sorozata a Gammával folytatódik, terítéken a Kalózkodás.

TommyTTK Twitteren osztotta meg videóját, melyben bemutatja, hogy fedezi fel a várost az űrállomáson belülről, repülés hozzásegítés nélkül (FA OFF) repülve.

Ez volt az 52. Hírlevelünk – köszönjük, hogy olvastad és támogatsz bennünket és az Elite: Dangerous fejlesztését.

Ahogy eddig is és a továbbiakban is, ha szeretnél valamiről bővebben hallani, vagy valami kérdésed van, írj nekünk az elite-newsletter@frotier.co.uk címre.

Amennyiben észrevételed, kérdésed, vagy hozzáfűzni valód van a magyarított hírlevelekkel, vagy az elitedangerous.hu-val kapcsolatban, hagyjatok üzenetet itt, a fórumban, vagy írjatok az editors@elitedangerous.hu e-mail címre, esetleg írjatok hozzászólást itt a cikk alatt közvetlen.

Forrás: Elite: Dangerous Newsletter #52

Információ a szerzőről

Athalay

Mérnök informatikus, családos. C64-en ismerkedett az Elite-tel, melyet Elite minősítésig nyüstölt. A folytatásokkal már csak nagyon későn találkozott, így azok kimaradtak számára. E:D-t Kickstarter óta támgatja, követi. Érdeklődik, szereti a világűrrel kapcsolatos híreket, információkat,...

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!