Elite: Dangerous Hírlevél 55. Szám

Elite: Dangerous Hírlevél 55. Szám

Boldog Karácsonyt kíván az Elite: Dangerous csapata!

Köszönjük azt sok támogatást, amelyet 2014-ban kaptunk, és boldog, békés, Elite: Dangerous-ban gazdag 2015-öt kívánunk!

A heti hírlevelünkben van egy Karácsonyi Fejlesztői Videó napló David Braben-től, és tudatjuk Veled, hogy hogyan követheted az Elite: Dangerous Galnet történet főbb pontjait.

Akárhogy is, ha részt veszel a történetben, ahogy utat égetsz magadnak, vagy vállalkozol az Elite Minősítésért zajló versenyben (részletekért olvassátok el 54-es hírlevelünket) hasznos erőforrásaink vannak számodra egy kézikönyv, tréning videók és GyIK gyűjtemény formájában.

A heti tartalom

Karácsonyi Fejlesztői Videó napló
Galnet: Parancsnokok döntése két polgárháborúról ahogy Torval diadalmaskodik, Patreus legyőzetett, de továbbra is dacos maradt
Tréning és támogatói erőforrások Parancsnokoknak

Karácsonyi Fejlesztői Videó napló

A 2014-es év utolsó fejlesztői videó naplójában David Braben áttekinti az eddigi fejlesztés menetét (Mikulás sapkát viselve, ahogy a hagyomány megköveteli).

Galnet: Parancsnokok döntése két polgárháborúról ahogy Torval diadalmaskodik,

Patreus legyőzetett, de továbbra is dacos maradt

Egy hete indult a történet, és máris eldöntöttétek két polgárháború kimenetelét!

A Parancsnokok közreműködése segítette Zemina Torval Biroldami Szenátort az elsöprő győzelemhez és a 76%-os befolyáshoz a Sorbago rendszerben. Torval a Mastopolus Mining Corporation-t használta előőrsnek, hogy rabszolgákat gyűjtsön és megerősítse hatalmát a gyengélkedő Hengist Duval Császár elleni helyezkedés során.

Denton Patreus Szenátornak véres vereséggel kellett szembenéznie a Jera rendszerben, ahol a Parancsnokok jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy a Jera Szociál Demokrata (Jera Social Democrats) hivatalnokok maradjanak hatalmon, Patreus minden próbálkozása ellenére.

A Császár állítólag már egy esendő ember benyomását kelti. Napokkal az után, hogy a Szenátusban megjelent, hogy bejelentse fiát és örökösét Harold-ot ‘a nem épeszűt’, Hengist Duval azirányú szándékát is kifejezte, hogy elveszi fiatalkori kedvesét, Florence Lavigny-t.

Még az ő állapotában is, a Császár tudatában van annak, hogy ez a bejelentés a figyelem középpontját Florence törvénytelen lányára Arissa-ra fogja terelni.

A Jera-ban elszenvedett veresége ellenére a rendíthetetlen Patreus Szenátor hadat üzent a kis feudális rendszer Durius ellen, amiért késleltették a hatalmas hitelük esedékes törlesztő részletének kifizetését. A Parancsnokok kihasználják ezt az új helyzetet, hogy pénz keressenek miközben befolyásolják a birodalmi örökösödési háborút. Bár a Durius kormányzat támogatása valamelyest növekedett Patreus beavatkozása óta, az eredmény még mindig kiegyensúlyozott.

A Föderáció is aktív. Miután blokád alá vonták Kappa Fornacis-t és látszólag Föderációs “dropship”-eket küldtek a rendszerbe, hogy bombázzák az Onionhead farmjait, Hasley Elnök tegnap meglepően tagadta a felelősségét a merényletért – azt nyilatkozta, hogy Vincent Admirális az ő tudta nélkül, a háta mögött cselekedett.

A játékon kívül is informálódhatsz a legfőbb történésekről a legújabb GalNet hírcsatorna arhívumban.

Tréning és támogatói erőforrások Parancsnokoknak

Reméljük, hogy lesz egy kis időd repülni az Elite: Dangerous-al az ünnepek alatt.

Van egy új, teljes Elite: Dangerous kézikönyvünk, amelyet sokféleképpen szerezhetsz meg:

Találsz egy linket az Elite: Dangerous indító alkalmazásban –

Elérheted a weboldalunkon keresztül az útmutató szekciót választva

Vagy, letöltheted közvetlen erről a linkről (14MB letöltés)

Továbbá van egy nagyszerű oktató videó sorozatunk, melyben mindegyik rész egy alapvető részét mutatja be az Elite: Dangerous-nak.

És végül, de semmiképpen sem utolsó sorban, támogató csapatunk készített egy kereshető Gyakran Ismételt Kérdések (GyIK) gyűjteményt, ahol még gyorsabban megtalálhatjátok a választ a gyakori kérdésekre, amelyeket a felhasználóktól kaptunk.

Ez volt az 55. Hírlevelünk – köszönjük, hogy olvastad és támogatsz bennünket és az Elite: Dangerous fejlesztését.

Ahogy eddig is és a továbbiakban is, ha szeretnél valamiről bővebben hallani, vagy valami kérdésed van, írj nekünk az elite-newsletter@frotier.co.uk címre.

Amennyiben észrevételed, kérdésed, vagy hozzáfűzni valód van a magyarított hírlevelekkel, vagy az elitedangerous.hu-val kapcsolatban, hagyjatok üzenetet itt, a fórumban, vagy írjatok az editors@elitedangerous.hu e-mail címre, esetleg írjatok hozzászólást itt a cikk alatt közvetlen.

Forrás: Elite: Dangerous Newsletter #55

 

Információ a szerzőről

Athalay

Mérnök informatikus, családos. C64-en ismerkedett az Elite-tel, melyet Elite minősítésig nyüstölt. A folytatásokkal már csak nagyon későn találkozott, így azok kimaradtak számára. E:D-t Kickstarter óta támgatja, követi. Érdeklődik, szereti a világűrrel kapcsolatos híreket, információkat,...

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!