Elite: Dangerous Hírújság 71. szám

Elite: Dangerous Hírújság 71. szám

Ezen a héten a Powerplay frissítésről mondunk el még többet a jövő heti leleplezésre készülődés közben; egy három hetes filmkészítői versenyt indítunk és meghívunk, hogy csatlakozz hozzánk Kölnben, Németországban a Gamescon 2015-ön.

Természetesen mindig türelmetlenül várjuk a visszajelzéseiteket. Egyenesen az alkotó csapattól hallhattok fórumainkonTwitteren és Facebook oldalunkon és itt, heti hírlevelünkben.

E heti tartalom

Fejlesztői frissítés
Heti kitekintő
Gamescon 2015
Ctrl+Alt+Space filmkészítő vetélkedő
Csevegő
GalNet Hírek

Fejlesztői frissítés

A heti fejlesztői bejelentőben Mike Brookes executive producer fokozta az izgalmat a Powerplay jövő heti bejelentésével kapcsolatban új hírekkel néhány extra funkcióról, amit a harmadik tartalmi frissítésünkben találtok majd.

Már beszéltünk a rakomány begyűjtésére és az üzemanyag megosztására szolgáló új drónokról, de ezen a héten Mike belement a bányászoknak szánt más előnyök ismertetésébe. A sisakos/csákányos játékosoknak odakint keményen meg kellett dolgozniuk a kreditjeikért, így hát a Powerplay-el kicsit érdekesebbé tesszük az életüket.

Az új bányakutató drónt kiküldheted, hogy a kutatást elvégezze helyetted; megvizsgálja az aszteroidát és visszajuttatja érc- és ásványi-anyag összetételét. Kombináld egy nagy hajóval és egy adag begyűjtő drónnal, és gyorsan szétszeded a kisbolygó-öveket.

A kiegészítő elindulása után a bányászat élhetőbb út lesz a meggazdagodás felé, különösen a két új ásvánnyal –painite és osmium- és az egy helyről kiszedhető nagyobb ásvány mennyiséggel. Úgy gondoljuk, a bányászatnak a veszély és jutalom játékának kell lennie, ezért magas és alacsony intenzitású kitermelő helyeket találtok majd az ember által elfoglalt űrben, a kalózoktól hemzsegő magas intenzitású területeken nagy veszéllyel néztek majd szembe – és nagy jutalmak várnak rátok.

Bányászat

Végezetül Mike a Powerplay részeként érkező, a küldetési rendszer apró, de fontos részletéről beszélt. Jelenleg a küldetésekhez kapcsolódó célpontok mindig azonosítatlan jelforrásoknál (Unidentified Signal Sources) találhatóak, de a Powerplay elindulása után a galaxisban kószálva, száguldás közben is megtalálhatod majd őket.

A csillagközi (nagyon)nagy sebességű vadászat csak egy a Powerplay újdonságai közül. És még mindig nem láttatok semmit…

Heti kitekintő

Vedd át az Imperial Courier irányítását a Powerplay update-ben.

Gamescon 2015

Nagyon izgatottak vagyunk, mert első alkalommal jelentjük be az Elite: Dangerous kiállítását a Gamescon bemutatótermében.

A Gamescon Európa legnagyobb játékos eseménye, 2014-ben több, mint 335 ezren vettek részt rajta. A sajtó zárt ajtók mögött évek óta látogathatta a Frontiert, de 2015-ben játékosok tömege elé visszük a legnagyobb kiállítótermekben.

Gamescon

A Gamescon augusztus 6-9 között Kölnben, Németországban nyitva áll mindenki számára. Hatalmas kiállítás, amely hétvégére elfoglalja az egész várost. Bármerre fordulsz videójáték-rajongókat, kosztümös szerepjátékosokat, partikat, játékos eseményeket és Kölsch-öt (helyi sörkülönlegesség) kortyoló fejlesztőket látsz a Rajna partjain a nyár rendszerint egyik legmelegebb hétvégéjén.

Jegyek már kaphatóak. Tudasd a fórumainkon, ha tervezed a kiállítás meglátogatását.

Ctrl+Alt+Space filmkészítő vetélkedő

Padlóra küldött minket az Elite: Dangerous YouTube közösségének kreativitása az indulás óta eltelt hónapok és a Kickstarter kampány óta eltelt évek során, ezért egy közösségi kihívást indítunk a legjobb munka megjutalmazására.

Ctrl+Alt+Space

A Ctrl+Alt+Space a legelső filmkészítő vetélkedőnk. Meghívunk, hogy készíts egy videót Erasmus Talbot Elite: Dangerous zenéje részletének és a külön a vetélkedőre készített nyitó animációnak a felhasználásával. Azt akarjuk, hogy legyél olyan találékony és őrült, amennyire szeretnél és küld el a nevezésed május 8-ig.

Hat videót választanak majd ki a Frontier művészeti és animációs csapatai, a listát a közösség elé nyújtjuk, hogy kiválassza a végleges győztest akit röviddel a szavazás május 15-i lezárása után bemutatunk.

A végső győztes egy Elite: Dangerous videó kezdőcsomagot visz haza, Mad Catz headset-el, csúcskategóriás Logitech egérrel és billentyűzettel és egy videó felvevő kártyával, hogy új szintre emelje YouTube tevékenységét.

A győztes hazaviszi a legelső Elite: Dangerous Community Award-ot is – egy különleges Elite: Dangerous medált, amely a közösségért tett kimagasló közreműködést díjazza.

A részvétel teljes szabályzatáért látogasd meg a vetélkedő oldalát, gyorsan nyomd le a Ctrl+Alt+Space kombót játék közben és kezdj felvételbe.

Csevegő

Egy sikeres fejvadász szezon után, Isiona elindul egy közeli háborús zónába, hogy hasznot húzzon a küzdőfelekből.

Tfaddy Reddit felhasználó közzétette gif animációját 16 bites „Super Elitjéről”. Nem akarjuk terhelni a postaládátokat egy ilyen nagyméretű animációval terhelni, klikkeljetek hát a lejátszáshoz.

ASP Gif Animáció

Ezt a falvédőt Keep_Scrolling Reddit felhasználó posztolta. Látnotok kell a teljes fényképgyűjteményt és Reddit beszélgetést, hogy teljesen értékelni tudd a munka méretét.

Makett

A PcGamer screenshot verseny hétfőig tart, még mindig van idő beszállni. Látogasd meg a weboldalukat a részletekért és az Elite: Dangerous póló, pulcsi és zenei album megnyerésének esélyéért.

ASP aszteroida mezőnél

Végezetül szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki jelenleg is segít az Elite: Dangerous Mac változatának tesztelésében.

Néhány hét múlva bemutatunk egy speciális Pc bétát a Mac/Pc közös játék tesztelésére.

Kooperatív vagy egymás elleni játék, a ti választásotok és az esélyetek arra, hogy állást foglaljatok a Mac vs Pc vitában. Legalábbis ez alkalommal.

GelNet Hírek

GalNet Hírek

A Kelet-indiai Társaság, a Pilóták Szövetségének (Pilots Federation) az egyik legnagyobb tagja, nemrég jelentette be új kezdeményezését, amelyet a Galaxis Selyemútjának (Galactic Silk Road) neveztek el. Ez egy mindenki számára elérhető kereskedelmi útvonal, amely a civilizált galaxis 17  legjövedelmezőbb állomását tartalmazza. A teljes listát az állomásokról a hivatalos GalNet oldalon lehet megtekinteni.

Arissa Lavigny-Duval-t a Császár elleni támadás kapcsán folyamaban lévő nyomozása a Nehet-re vitte a tegnapi nap folyamán, ahol a Szenátor utasította követőit a Facece-ről, hogy indítsanak támadást a Nehet Silver Ring ellen. Pilóták százai válaszoltak Arissa hívására, és a Patrons of Law irányítása alatt ez a hevenyészett flotta képes volt elegendő tűzerőt felvonultatni, hogy a Nehet Silver Ring-et porrá zúzza.

Egy exkluzív interjú során a népszerű birodalmi politikai műsorban, a “Kérdezz bármit”-ben, Arissa Lavigny-Duval Szenátor arról a folyamatban lévő nyomozásról beszélt, amely Hengist Duval Császár elleni merényletet vizsgálja. “Az, hogy valaki megtámadja a Császárt a saját palotájában, a halálos ágyán, az egy tünete a társadalmunk súlyos betegségének.” – mondta a Szenátor. “Egyes elemek, bűnözők és egyéb csoportok, ezt a helyzetet egy lehetőségnek látják, amelyet a saját hasznukra akarnak fordítani, akkor amikor egymás mellett kellene állnunk, mint egy nemzet.

Az Árnyék Elnök turnéja a Föderációban a Mongan rendszerbeli Moisuc Station-on, a Reyan BPS főhadiszállásának meglátogatásával folytatódott ezen a héten. Hudson Árnyék Elnök találkozott az egészségügy moguljával és a Reyan BPS vezérigazgatójával, Sam Reyan-nal, hogy átbeszéljék, hogy hogy tud együttműködni a Reyan BPS és a Föderációs kormányzat, hogy egy egészségesebb jövőt biztosíthassanak a Föderáció összes tagja számára.

Az elmúlt héten került bejelentésre, hogy a Silver Universal Plc, a pénzügyi részlege annak a katonai vállalati konglomerátumnak, amelyet Patreus Szenátor vezet, megemeli a kamatait az összes fennálló hitelszerződésének. Nem minden adós hajlandó szembenézni evvel a felelősséggel. Egész pontosan Kui Hsien és Quivira beszüntetett minden kifizetést a Silver Universal Plc számára, ami különösen veszélyes hazárdírozás, tudván, hogy a Szenátor hogy kezeli azokat a rendszereket, amelyek visszautasítják az adósságuk visszafizetését.

Ez volt az 71. Hírlevelünk – köszönjük, hogy olvastad és támogatsz bennünket és az Elite: Dangerous fejlesztését.

Ahogy eddig is és a továbbiakban is, ha szeretnél valamirol bovebben hallani, vagy valami kérdésed van, írj nekünk az elite-newsletter@frotier.co.uk címre.

Amennyiben észrevételed, kérdésed, vagy hozzáfűzni valód van a magyarított hírlevelekkel, vagy az elitedangerous.hu-val kapcsolatban, hagyjatok üzenetet itt, a fórumban, vagy írjatok az editors@elitedangerous.hu e-mail címre, esetleg írjatok hozzászólást itt a cikk alatt közvetlen.

Forrás: Elite: Dangerous Newsletter #71

Erről beszélnek a többiek

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!