Elite: Dangerous Hírújság 76. szám

Elite: Dangerous Hírújság 76. szám

A héten előretekintünk a Powerplay-re és az E3-ra. A Powerplay május 26-án, kedden lesz elérhető a béta játékosok számára, Mike Brookes ügyvezető további részleteket árul el a Fejlesztői frissítésekben.

A béta galaxis tesztelési okokból a szokásos csökkentett áron kínálja a hajókat és felszereléseket, az alapos tesztelés érdekében az update-ben felgyorsítjuk a Powerplay történéseket. Tapasztalni fogjátok, hogy a Hatalmak sokkal gyorsabban cselekednek, mint a végleges verzióban. Arra bátorítjuk a béta hozzáféréssel rendelkezőket, hogy ugorjanak neki és amint lehetséges, kezdjék átformálni az átmeneti világot.

Olvass tovább még több hírért az E3-ról, a  Ctrl+Alt+Space filmes vetélkedőnk győzteséért és egy exkluzív Lakon Diamonback játékbeli bemutatóért.

Mint mindig, a legfrissebb híreket közvetlenül fejlesztői csapatainktól kaphatjátok Fórumainkon, Twitter csatornánkon, Facebook oldalunkon és itt, a heti hírlevelében, mi pedig alig várjuk a visszajelzéseiteket. Kellemes hétvégét!

E heti tartalom

  • E3 Update
  • Alkalmi vásár
  • Heti kitekintő
  • Fejlesztő hírek
  • Ctrl+Alt+Space Film Nyertes
  • Csevegő
  • GalNet

E3 Update

Az év legnagyobb videojáték show-ja kevesebb, mint egy hónap múlva lesz. A Frontier csapata jelen lesz Ambassadors Kerrash, Anderson DeGrear, Rezri és Malkir játékosokkal együtt, akik segítenek majd bemutatni az ELITE: DANGEROUS-t a résztvevő újságírók, Youtube felhasználók, streamerek és bloggerek tízezreinek.

E3 - 2015

Sűrű hét lesz a Frontier csapatának. Sok előadást tartunk majd standunkon a Los Angeles-i Convention Centerben és büszkén jelentjük be, hogy részt veszünk az E3 legelső PC Gaming Show-ján, ahol leleplezzük majd a következő saját kiadású címünket.

Ne aggódj, ha nem tudsz eljutni a show-ra. A Frontier E3 eseményeit közzétesszük social média csatornáinkon és június 15-től hírleveleinkben.

Alkalmi vásár

Újabb hosszú hétvége a brit bankrendszerben, amit újra azzal ünneplünk, hogy akár 60 százalékos kedvezményt ajánlunk a kiválasztott termékekre az EliteDangerous.com boltjában.

Jelenleg bögrék, pólók, kapucnis pulcsik vannak akcióban, de a készletek korlátozottak, rendeljetek még ma!

60% kedvezmény egyes termékekre!

Heti kitekintő

Az új Lakon Diamondback repülés közben és bedokkolva, a Poweplay frissítésben lesz elérhető.

Fejlesztő hírek

Fejlesztői hírek

Michael Brookes ügyvezető igazgató asztaláról…

Tudom, hogy mindannyian türelmesen várjátok, hogy elinduljon a Powerplay béta. Megerősítem, hogy a béta május 26-án, kedden kezdődik. Ahogy korábban említettem, ez óriási frissítés, a játék minden vonatkozását érinti, így a hosszú hétvégén is dolgozni fogunk, hogy készen legyünk a keddi megjelenésre. Tekintettel a változások méretére minden béta hozzáféréssel rendelkezőt meghívunk, hogy biztosak legyünk abban, belemerülnek a bétába és segítenek az update tesztelésében.

A következőkben néhány dolog a korábbi hírekből: megerősíthetem azt is, a több idő azt jelenti, a múlt héten említett, az ütközések megítélésében történő változásokat tartalmazza majd a Powerplay. Egy másik témával kapcsolatban: ügyfélszolgálati csapatunk néhány újabb eszközt kapott a csalók elleni küzdelemhez. A héten játékosokat bannoltunk a közösségi célokkal kapcsolatos csalás miatt és account eladásért. Egy további játékost azért tiltottunk ki, mert a játék szervereit nagyszámú hamis kéréssel árasztotta el. Köszönöm minden visszajelzéseteket az esetekkel kapcsolatban és kérem, továbbra is jelentsetek minden esetet, amivel találkoztok.

A spanyol fordításra indított közösségi kísérlet elindult, köszönöm minden résztvevőnek. Amennyiben jól halad, további nyelvekre is kiterjesztjük majd. A jelenleg támogatott nyelveken a fordítások frissítése sok mindent tartalmaz majd a kapott visszajelzésekből.

További változásokat is elárulhatok a Powerplay frissítés tartalmából, elsőként azt, milyen új értesítéseket kaptok majd a Pilóták Szövetségében új rang elérésekor – bár ennek teszteléséhez törölnöm kellett a mentésemet! Az aszteroidák bányászati értéke mostantól a Parancsnoki bázison tárolásra kerül, így nem fogtok kiürült területen bányászni. És egy hír másfajta aknákkal kapcsolatban – az aknák mostantól a robbanás okozta káron felül termikus sérülést is okoznak majd, kissé hatásosabbá téve őket.

Mint minden frissítésünk, ez is tekintélyes számú javítást és finomhangolást tartalmaz majd, beleértve a Mac és Pc verziók stabilitását növelőket is. A fekete lyuk effektje számos rendszerben hiányzott – ez most javítva lesz. A dokkoló számítógép működik majd az outpost-okon. A pajzsok állapota a supercruise-ba való belépéskor megmarad, többé nem kaphattok azonnali újratöltést az ugrással és rögtön utána a harcba visszatéréssel.

Végezetül gyors pillantás a két új gép egyikére. Az alap Imperial Courier egy mérsékelten gyors hajó (sebessége 277) szerény 7.81 fényév ugrástávolsággal. Az ára alig több mint kétszer annyi, mint a Lakon Type 6. Három medium hardpoint és 4 utility hardpoint található rajta, és alapkivitelben 12 tonna a rakomány befogadóképessége.

Ctrl+Alt+Space Film Nyertes

A múlt hónapban elindítottuk az első filmes versenyünket, nagyszerű Youtube közösségünket egy megadott ELITE: DANGEROUS zene felhasználásával rövidfilmek készítésére hívtuk. Múlt héten hozzátok fordultunk, hogy válasszátok ki a legjobbat.

A szavazás lezárult és megszámoltuk a szavazatokat. Még egyszer köszönet minden részt vevőnek és szavazónak; a fogadtatás hihetetlen volt és a szavazás majdnem döntetlen lett. Figyeljétek ezt a fórumot a jövő héten, ahová feltöltjük majd egy hosszabb listát, ahol néhány másik kedvencünket és választottunkat is láthattok majd.

Ctrl+Alt+Space nyertes

De a mai napon izgatottan jelentjük be a közösség által választott győztest és az első ELITE: DANGEROUS Közösségi Díj és egy seregnyi más ajándék nyertesét: Leokeiangelos Rangers of Florin című filmjével. A végeredmény itt elérhető; hamarosan e-mailben kapcsolatba lépünk nyertesünkkel.

Csevegő

Szünetet tartva a szokásos magas oktánszámú tevékenységekben, Isinona a békésebb időtöltések egyikét próbálja ki – a kereskedést.

Újságok, hirdetések és művészet – a Redditen Jackie McMackie azt kutatja, milyen lenne a popkultúra az ELITE: DANGEROUS világában.

ASP

70g50 parancsnok a Redditen stílusos háttérképet készített választott hajójáról, a Faulcon DeLacy Python-ról.

Faulcon DeLacy Python

Végezetül: rajtakaptad magad távol otthonodtól vagy munka közben, hogy arra gondolsz, ELITE: DANGEROUS játszol? A Radio Sidewinder csökkentheti az elvonási tüneteket. A Radio Sidewinder ingyenes, 24 órás, rajongói rádió-állomás zenével, ELITE: DANGEROUS témájú hirdetésekkel és sok mással.

Ez volt az 76. Hírlevelünk – köszönjük, hogy olvastad és támogatsz bennünket és az Elite: Dangerous fejlesztését.

Ahogy eddig is és a továbbiakban is, ha szeretnél valamiről bővebben hallani, vagy valami kérdésed van, írj nekünk az elite-newsletter@frotier.co.uk címre.

Amennyiben észrevételed, kérdésed, vagy hozzáfűzni valód van a magyarított hírlevelekkel, vagy az elitedangerous.hu-val kapcsolatban, hagyjatok üzenetet a fórumban, vagy írjatok az editors@elitedangerous.hu e-mail címre, esetleg írjatok hozzászólást itt a cikk alatt közvetlen.

Forrás: Elite: Dangerous Newsletter #76

Erről beszélnek a többiek

 • Athalay

  № #476 @ 2015-05-25 11:43
  Nem vagy bejelentkezve.

  Köszi Pitya a fordítást!

 • Hamu

  № #477 @ 2015-05-25 11:58
  Nem vagy bejelentkezve.

  Köszi a fordítást A nyertes videó pedig engem azzal vett meg kilóra, mikor megszólal a csávó "Trust me, I'm professional" majd hozzácsapja a hajót az aszteroidához :D

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!