Elite: Dangerous Hírújság 80. szám

Elite: Dangerous Hírújság 80. szám

Ezen a héten pihentünk az E3 után, ahol bemutattuk az ELITE: DANGEROUS Xbox One változatát, bejelentettük a pc-re érkező Planet Coastert és lelepleztük az ELITE: DANGEROUS teljesen új Close Quarters Combat játékmódját. A hírlevél visszatért a Los Angelesben töltött hét után, az E3 kiállításunkról szóló összefoglalóval; egy pillantást vetünk az érkező új, azonnali akciót kínáló PVP módra és a módosított Federal Fighterre, aminek a pilótafülkéjébe készülünk juttatni téged. Mint mindig, a legfrissebb híreket közvetlenül fejlesztői csapatainktól kaphatjátok Fórumainkon, Twitter csatornánkon, Facebook oldalunkon és itt, a heti hírlevelében, mi pedig alig várjuk a visszajelzéseiteket. Kellemes hétvégét!

HETI TARTALOM

 • Frontier az E3 kiállításon
  Bemutatjuk a CQC-t
  Heti kitekintő
  Csevegő
  GalNet

FRONTIER AZ E3 KIÁLLÍTÁSON

A múlt héten részt vettünk az E3-on Los Angelesben. Bokszunk közvetlenül a nyugati terem felett volt, távol a show süketítő zajától, és három napon át szórakoztattuk a sajtót prezentációkkal, interjúkkal és próbalehetőséggel pc-n és Xbox One-on. A kiállítás igazán kedden nyitott meg, de a Frontier hétfőn korán reggel ott volt, hogy bemutassa az ELITE: DANGEROUS Xbox One early access (korai hozzáférés) verzióját a Game Preview Program keretében.

Xbox show

Az Xbox One verzió már elérhető, de még fejlesztés alatt áll; csökkentett áron megvásárolható a Game Preview időszak alatt. Hasonlít ahhoz, ahogy az ELITE: DANGEROUS pc verzióját indítottuk a Mercenary Edition előrendelőknek adott árkedvezménnyel. Más ajánlatunk is van. A pc vagy Mac verzióval rendelkező játékosok a Frontier Store-ban 5 font értékű kupont kapnak az Xbox One verzió megvételekor. Amint véget ér a Game Preview időszak, mindenki, aki játszott az Xbox One kiadással automatikusan, további költségek nélkül megkapja a befejezett játékot.

Az E3 alatt egy hétig beszéltünk a sajtónak az ELITE: DANGEROUS pc, Mac és Xbox One kiadásáról; David Braben, a Frontier ügyvezető igazgatója feltűnt a Twitch, IGN, Microsoft és Gamespot élő közvetítéseken, a színfalak mögött Ambassador Kerrash volt a pilóta.

Kerrash volt az egyetlen Brit Nagykövetünk, az Ambassadors Anderson DeGrear, Shazbot, FifthHorseman és Rezri összetételű amerikai csapatunkhoz csatlakozott. Nagy köszönet mindannyiuknak a segítségükért, hogy a játék legjavát tudtuk bemutatni.

Bad News Baron és IAmSp00n voltak az élő közvetítéseink házigazdái bokszunkban, akik betekintést adtak E3 bemutatónkból a világ más tájain élő játékosoknak. Nagyszerű hét volt a Frontier számára, amit a The Guinness Book Of Records látogatása és az Elite-nek adott díjuk („Legrégebben futó űrszimulátor sorozat”) tett kerekké. 1984 óta vagyunk színen és erre büszkék vagyunk.

The Guinness Book Of Records

A Frontier turné következő állomása a Gamescon lesz. Kölnben, Németországban leszünk augusztus elején további témákkal és egy bemutatóval, ahová mindenkit szeretettel várunk – nem csupán a sajtó képviselőit. Hálózatban játszható Xbox One CQC lehetőséget kínálunk majd és egy erős pc konfigokat VR (virtuális valóság) sisakkal és 4K kijelzővel, és ez csupán a kezdett. Még több meglepetésünk lesz, ezért reméljük olvasóink el tudnak jönni.

BEMUTATJUK A CQC-T

Az E3 kiállításon bemutattuk új pvp játékmódunkat, a Close Quarters Combat-ot (Közelharc). A CQC pc, Mac és Xbox One platformokon érkezik ez évben, ingyenesen.

Close Quarters Combat

A CQC túllép eredeti elképzelésünkről az ELITE:DANGEROUS-ről. Ez egy új pvp (játékos játékos elleni) mód, amely a főmenüből elérhető, egyedi pályákon zajló azonnali harcba dob 12 játékosos Free For All Deathmatch (mindenki mindenki ellen), Team Deathmatch (csapatok egymás ellen) és Capture The Flaf (szerezd meg a zászlót) játékmódokban (az Xbox One Game Preview béta verziójában). Múlt héten bemutattuk a trailert és beszélgettünk a CQC tervezőivel, James Stimpson-al és Dan Davies-el. Zárt ajtók mögött, a sajtónak bemutattunk ötpercnyi CQC játékot is. Egy pillantást vethetsz rá itt (31:50-től) a Microsoft E3 napi bemutatójában. A térkép a bemutatón az Orbital Junction,  a hajó pedig az új, repülhető F63 Falcon (Sólyom). A három repülhető típus egyike a CQC Xbox One bétában, James és Dan interjújában mindent elolvashatsz róluk.

CQC Xbox One beta

Ha pc-n vagy Mac-en játszol, ne aggódj. A CQC idén érkezik és ingyenes lesz. A CQC-t egy lelkes pc, Mac és Xbox One játékosokból álló csapat is fejleszti, nem akarunk senkit kihagyni a harcból. Az ELITE: DANGEROUS csapata nagyobb, mint valaha és a csapat zöme valami titkos dolgon dolgozik a pc és Mac platformokra. Még nem áll készen, hogy bemutassuk a világnak, de a Gamescom-on már többet tudunk mondani. Higgyétek el: alig várjuk!

HETI KITEKINTŐ


Egy renderelt kép a módosított F63 Condor Federal Fighter-ről. A Condor (Kondorkeselyű) néhány kisebb átalakítást kap a játékosok irányította CQC módban, az új verzió fogja váltani a meglévő Federal Fightert, mint AI (mesterséges intelligencia) által irányított hajó a nyílt galaxisban.

CSEVEGŐ

Asayanami Dei parancsnok sziklák között végezte egy kemény vidéken. Vessz el az űrben a parancsnokkal együtt a fórumunkon.

Az ELITE: DANGEROUS Reddit csatornáján cobbman11 néhány kissé módosított ELITE: DANGEROUS screenshot-ot mutat be.


ChaosWulff parancsnok Youtube csatornáján dokumentálja előrehaladását, az eseményeket és fejlesztéseket az ELITE: DANGEROUS világában.

Végezetül: a közösségi tagjai létrehoztak egy csatornát a Redditen az ELITE: DANGEROUS Xbox One verziójának. Találóan EliteOne lett a neve.

Erről beszélnek a többiek

 • gorszon

  № #490 @ 2015-06-28 18:06
  Nem vagy bejelentkezve.

  holvan a 79. szám? :D

  • Duvi

   № #491 @ 2015-06-28 20:08
   Nem vagy bejelentkezve.

   Minimális információtartalma volt, ezért kihagytuk. A hírlevélfordítások mellett más anyagok is készülnek, amik felemésztik a fordítók szabadidejét. Ilyen pl. a Powerplay videók fordítása és feliratozása: https://www.youtube.com/watch?v=kOjLkbuQt9o&feature=youtu.be

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!