Elite: Dangerous Hírújság 85. szám

Elite: Dangerous Hírújság 85. szám

A héten felkészültünk a Gamescom-ra. Jövő szerdán egy nagyobb bejelentést teszünk a show délelőtt tíz órás megnyitójával egy időben, Közösségi oldalunkon olvashatsz róla és megnézheted az új trailert.

Lelkesek vagyunk, mert elmondhatjuk, a CQC a végleges Xbox One verzióval egy napon jön PC és Mac platformra is. Mike Brooke fejlesztői frissítésében több is van a CQC tartalmi frissítésről.

A csapat a Gamescom-on lesz, ezért a jövő héten nem lesz Hírlevél, olvass hát tovább, hogy megtudd, honnan kaphatod meg a legfrissebb híreket élőben, a show helyszínéről. Az eddigi legnagyobb kampányunkra készülünk event-ekkel és élő stream-ekkel, reméljük kedvelitek majd.

Mint mindig a legfrissebb híreket közvetlenül a fejlesztői csapatunktól is megkaphatjátok a fórumainkon, Twitterünkön, Facebookunkról, és a közösségi oldalunkról, és természetesen itt a heti hírlevélben. Várjuk visszajelzéseiteket, legyen szép hétvégétek!

EHETI TARTALOM

  • Gamescom Elite találkozó
    Heti kitekintő
    Fejlesztői frissítések
    Csevegő
    GalNet

Elite:Dangerous a Gamescom-on

Ha nem egy aszteroida alatt éltél az elmúlt néhány héten akkor észrevetted, hogy a Gamescom a nyakunkon van, és a Frontier egy nagy Elite:Dangerous bejelentéssel lesz jelen.

Idén az eseményen részt vevő csapatunk szívvel-lélekkel küzdött azért, hogy ez az eddigi legnagyobb és legjobb rendezvényünk legyen, amin rengeteg módon vehetnek részt az emberek a Gamescom helyszínén és otthonukból. Telepakoljuk különleges Elite:Dangerous tartalmakkal, ajándékokkal, fantasztikus díjakkal és interaktív összejövetelekkel, amiken mindenki részt vehet. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan.

Gamescom 2015

Ha eléggé szerencsés vagy és csatlakozol hozzánk Kölnben, van valami igazán különleges számodra. Lesznek játékbemutatók a legfrissebb tartalmak bemutatására, élő színpadi bemutató tele Elite:Dangerous információkkal és az új bejelentésünkkel, napi ajándéksorsolás, és exkluzív Gamescom hajófestés mindenki számára, aki meglátogatja nyilvános pultunkat.

Első nyereményünket minden nap azok között sorsoljuk, akik csatlakoznak hozzánk az rendezvényen, egy másodikat pedig naponta a legjobb játékosok között. Halomnyi lenyűgöző nyeremény lesz, közte Elite:Dangerous példányok, egy Satiek X52 Pro, Mad Catz hardver és egy szerencsés nyertesnek egy Xbox One konzol. Minden nap részt vehetsz a díjak sorsolásán, térj hát vissza asztalunkhoz az egész hét során, hogy több esélyed legyen.

Ha nem tudsz eljutni a Gamescomra, mi visszük el hozzád a showt. Augusztus 4. délután négy (UK idő szerint 15h) órától show előtti Kérdezz-felelek élő adást sugárzunk David Braben és Sandro Sammarco részvételével, egyenesen nyilvános pultunktól.

Minden nap lesz livestream déli 12 – délután 5 között (UK idő 11 AM-4 PM), ahol rengeteg módon részt vehetsz a műsorban. Nagy bejelentéseink lesznek, interjúk a fejlesztőkkel, bemutató a stand-unkról, felvételek ahol a résztvevők a játékkal játszanak és még sok más. Minden nap exkluzív Gamescom festéseket adunk néhány otthoni nézőnknek, és most első alkalommal esélyt adunk minden nap egy győztesünknek arra, hogy elnevezzen egy bolygót az Elite:Dangerous univerzumában.

A bolygó elnevezésének megnyeréséhez figyelned kell a stream-et és minden nap megjegyezned egy adott kifejezést. Mindenki aki Twitteren megosztja a kifejezést az #EDGC15 hashtag-el együtt, részt vesz a délután ötórai sorsoláson. A hajófestések a stream alatt rendszeresen kerülnek kiosztásra, minden nap friss adag díj érkezik augusztus 6 és 10 között, térj hát vissza minden nap a nyerés esélyével. Naprakész lehetsz minden Gamescom hírrel kapcsolatban, ha követed és csatlakozol hivatalos Twitter címünkhöz: #EDGC15

Mentsd el az időpontokat, tedd szabaddá magad és csatlakozz hozzánk hivatalos Elite:Dangerous Twitch csatornánkon a Gamescom 2015 alatt.

Heti kitekintő

Federal Assault Ship

Az új Federal Assault hajó

Braben

Megnyerte a Szövetség nagyra becsült alapítónkat egy bögre Szövetségi kávéval?

Michael Brookes Executive Producer

Üdv mindenkinek,

A heti fejlesztői hírekben beszélek egy keveset a következő Xbox One GPP (Game Preview Program) megjelenésről és néhány dologról, amin a CQC frissítés (1.4) kapcsán dolgozunk.

Ahogy már kijelentettük, a következő nagy PC/Mac megjelenés a CQC frissítés lesz, de szokás szerint más módon is kiterjesztjük és bővítjük a játékot az update-el. Az 1.4 néhány változása a küldetéseket érinti. Legális mentő (salvage) akciókat adunk a játékhoz, nem kell hát csempésznek állnod, hogy elhozd a holmikat – jóllehet a csempészés továbbra is jóval jövedelmezőbb lesz az ilyen típusú küldetésekben.

A szállító, futár és csempész küldetések nagy távolságú változatokat kapnak majd, melyek végállomásai több tíztől akár több száz fényév távolságra lehetnek. A mészárlás (massacre) küldetések új fajtája nagyobb számú célpontot és hosszabb időt követel a küldetés célpontja ellen.

Hallottunk róla, hogy néhány játékos még nagyobb kihívásra vár, ezért egy még veszélyesebb extraction site típust adunk a játékhoz, még veszélyesebb környezetet teremtve. Veszélyes rendszerekben a nav beacon körüli scenariók szintén nagyobb veszélyt jelentő változatúak lehetnek, ha megállapodás születik a változtatásról.

Xbox One játékosoknak: jelenleg elbírálás alatt van a következő GPP változat. Tartalmazza a CQC bajnokságot (championship) is, számos javítással együtt, melyek a játék stabilitását és  teljesítményét érintik. A frissített GPP build megjelenésekor fórumonkon közzétesszük a változások listáját.

Végül: már csak egy hét a Gamescom bejelentésünkig – izgalmas idő!

Csevegő

Mindig különleges, ha egy parancsnok valami egyedit talál az Elite:Dangerous-ben és azt megosztja a világgal; képpel még nagyobbat üt. Issues666 parancsnok egy megolvadt bolygót talált alig egy fénymásodpercnyire csillagától!

Burning Planet

Mark Allen Frontier fejlesztő részletesen bemutatja a sérülések és a védelem fortélyait – a fórum magyarul is olvasható itt az ED.hu hasábjain.

Sérülés modell

A Stellar Remnants (Csillagtörmelék) első epizódjában Jypson GTS lassan folyó, melankolikus hangulatú elbeszélést alkotott. Támogasd a hozzászólásoddal, ha szeretnéd látni a sorozat következő részét.

Stellar Remnants Episode 1 Pilot

A DeviantArt felhasználó Kevin Massey néhány elképesztő Elite: Dangerous parancsnoki portrét készített a The People’s Media számára. Tekintsd meg őket itt.

Commander portré

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!