Elite:Dangerous találkozó információk

Elite:Dangerous találkozó információk

Sziasztok!

Lezárult a jelentkezési határidő, a múlt hónapban meghirdetett közösségi találkozóra.
A 30 jelentkező, az ország különböző pontjairól érkezik, ami igen figyelemreméltó teljesítmény! Szeretnénk a résztvevőknek pontos információkkal szolgálni az eseményről, valamint megkönnyíteni az utazásukat a helyszínre.

Dátum: 2015. november 28.
Időpont: 16 órától 20 óráig tart a rendezvény.
Helyszín: Eiffel Bistro & Bar  (Térkép: 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.)

Ezúton is köszönjük Furiousrabbit kollégánk és az Eiffel Bistro & Bar segítségét a helyszín leszervezésében!

– Akik gépkocsival érkeznek a helyszínre, készüljenek fel, hogy a környéken csak fizetős parkolási lehetőségek vannak. A részletek megbeszélésére létrehoztunk egy külön topikot, ahol igyekszünk minden kérdésre válaszolni. Az lenne a kérésünk, hogy akik vidékről jönnek, – akár gépkocsival, akár tömegközlekedéssel – egyeztessenek az említett topikban, hátha együtt tudnátok jönni. Ezzel segíthettek egymásnak, illetve az utazás is jobban telik.

– Az étteremben mindenki maga fizeti a számlát. Ettől függetlenül nincs kötelező fogyasztás. Egyetlen kérésünk van, hogy senki ne hozzon be ételt vagy italt! Reméljük, hogy mindenki nagyon jól fogja érezni magát, és a személyes találkozó még szorosabbra szövi az eddig kialakult jó kapcsolatokat!

Üdvözlettel:
Az EliteDangerous.hu csapata

Pár kedvcsináló kép a helyszínről:

Eiffel Bar

pult

beltér

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!