Első magyar Elite:Dangerous találkozó

Első magyar Elite:Dangerous találkozó

Sziasztok!

Régóta volt róla szó és elérkezett az idő, az EliteDangerous.hu közelgő első születésnapja alkalmából megrendezésre kerül az első magyar Elite: Dangerous találkozó Budapesten. Leginkább beszélgetős, iszogatós, helyben CQC versenyzős találkozóról van szó (családbarát rendezvény, nyugodtan hozzatok magatokkal bárkit, ha gondoljátok). Ha minden jól megy a rendezvény alatt ingame meglepetéseket fogunk kisorsolni.

A pontos helyszín és időpont a résztvevő felek számától függ, egyelőre annyi biztos csak, hogy a rendezvény Budapesten kerül megrendezésre. Kérünk mindenkit aki csatlakozna hozzánk, hogy az alább linkelt szavazófelületen jelezze részvételi szándékát. Meg szeretnénk kérni mindenképpen tűntesd fel a neved a következő formátumban:

Valós Név (Commander név)
Roland Hegedus (WarHead)

Ha a valós nevedet nem szeretnéd feltüntetni nem baj, de kérünk a játékban használt nevedet mindenképpen add meg.

Link a szavazó felületre: [KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ]

Jelentkezési határidő: 2015. október 31.

Köszönettel,
Az EliteDangerous.hu csapata

Információ a szerzőről

WarHead

Egy, a harmincas éveihez közeledő programozó, jelenleg Belgiumban él és sok közösségi/nyílt forrású projekten dolgozik. Az Elite-el gyerekfejjel 7-8 évesen találkozott először még C64-en. Érdeklődik a világűr iránt és az Elite:Dangerous-t early béta óta támogatja (és teszteli...

Jelentkezzen be, kapitány!