Emperor’s Dawn Community Goal

Emperor’s Dawn Community Goal

A császár halála után lefolytatott nyomozások eredménye alapján minden jel arra mutat, hogy a halálos merényletet az Emperor’s Dawn nevű szervezet követte el. Talán ne menjünk bele abba a vitába, hogy vajon Denton Patreus szenátornak van-e igaza, aki terrorszervezetnek minősíti a csoportot, vagy az Emperor’s Dawn-nak, akik a Birodalmat akarják megtisztítani a mindent megfertőző korrupciótól, hogy újra régi fényében ragyoghasson.

Mindenesetre Patreus szenátor átfogó hadjáratot indított az Emperor’s Dawn bázisai ellen a Mauusk és Dakshmandi rendszerekben, amihez a birodalmi erők mellett a független pilóták segítségét is kérte.

A Sons of Seven Lords, bár független szervezet és nem kötődik a Birodalomhoz, a demokratikus eszmék híve és elutasítja a merényletet, ezért számos harci hajót küldött az érintett területre. Az SSL pilótái ismét bebizonyították rátermettségüket, de mind közül Cmdr [HUN]*LocalMester* emelkedett ki, aki nem csak az SSL pilótáit, de az összes leadott Combat Bond másfél százalékával, csaknem 170 millió Credittel a teljes birodalmi flottát maga mögé utasította. Így méltán tarthat igényt Patreus szenátor elismerésére, ami nem csak számára jelent dicsőséget, hanem ismét bizonyította, hogy az SSL Interstellar Plc remek pilótákat tudhat kötelékében, és komoly erőt jelent a Galaxisban.

Erről beszélnek a többiek

 • localmester

  № #522 @ 2015-09-28 17:25
  Nem vagy bejelentkezve.

  Kedves Barátom ! Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos leírást. Üdvözletem Minden SSL Parancsnokoknak ! Miénk lesz a Galaxis !!!

 • [HUN] WarHead

  № #523 @ 2015-09-28 22:13
  Nem vagy bejelentkezve.

  Ezúton is gratulálunk a teljes stáb nevében :) Right on, commander!

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!