Év végi fotótalálkozó

Év végi fotótalálkozó

Elérkeztünk 2016 végére és bátran kijelenthetjük, hogy mozgalmas évünk volt. Rengeteg új tartalom érkezett, amik új lendületet adtak a játéknak, valamint sok új játékos csatlakozott az EDHU pilótáihoz. Időről időre, közösségi eseményeket rendezünk, amik segítenek összekovácsolni a csapatot. Többek között ilyen esemény a fotótalálkozó is. Sokan eljöttetek a 2015-os találkozóra, de idén túlszárnyaltuk a tavalyi számokat. Tavaly csak 13 hajót tudtunk bepaszírozni egyazon intstába, de idén sikerült mind a 28 hajónkat összehozni, ami nem egyszerű művelet az instarendszerünk ismeretében! Idei találkozónknak Gigafun volt a házigazdája és koordinátora, aki rendhagyó ötlettel lepte meg a társaságot. Állítsunk össze zöld Eagle hajókból egy karácsonyfát, amit csillagszórókkal (chaff launcher) és lámpákkal díszítsünk fel. Két óránkba telt a közös instába és megfelelő formációba való rendezés, de sikerült. Nem is akárhogy! A hosszúra nyúlt pozicionálás alatt nagyszerű volt a hangulat és mindenki türelmesen várt a sorára. Lássuk hát a képeket, egészen a kezdetektől a kész karácsonyfáig!

Tolongás a Discordon

Egy pár signal a radaron

Binder Gatewayi csendélet

Gyülekező

A fenyő csúcsa

Alakul a helyzet

Mindjárt kész van

Íme a karácsonyfa

Csillagszóró

A program zárásaként csináltunk egy közös ugrást, ami több-kevesebb sikerrel végződött:

Ha valaki kíváncsi az egész eseményre, az megtekintheti az alábbi 2:27 perces videót:

Minden résztvevőnek nagyon köszönjük, hogy eljöttetek és részt vettetek ezen a rendhagyó óév búcsúztatón!
Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat és jövőre is velünk tartotok!

Üdvözlettel:
EDHU staff

 

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Erről beszélnek a többiek

  • SzinTibi

    № #632 @ 2016-12-30 21:40
    Nem vagy bejelentkezve.

    HUHÚÚÚÚ! De még milyen jó volt. Az első csapatos csapatásom volt, de úgy vettem észre h volt még pár zöldfülű ezen a téren. Persze ez mit sem von le abból a tényből h jót szórakoztunk (néha egymáson). :-D Én személy szerint egy új aspektusát éltem meg a játéknak, mivel eddig nem nagyon voltam társasági lény. És JÓ volt! Köszönöm én is akivel együtt szelhettem a napszél hullámait. ;-)

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!