Közösségi cél: Járványmegelőzés

Közösségi cél: Járványmegelőzés

A Hét Vezér fiai vállvetve harcol a CryMeddel a galaxist fenyegető vírus ellen.

A gyógyszergyár nehézségekbe ütközött az ellenszer szállításában mert a Munfayl-ban található központi kutatólaboratóriumok messze esnek a fertőzött területektől.

A Crymed Healthcare Systems bejelentésére hivatkozva miszerint megtalálta a vírus ellenszerét a csoport felajánlotta flottájának teljes kapacitását és az összes elérhető parancsnokukkal szállítja a vakcinákat a fertőzött rendszerekbe Cmdr. WormHole vezetésével.

A csoport által finanszírozott gyógyszerszállítmányokkal a Bast rendszer esélye a vírus megfékezésére jelentősen megnövekedett.

A média nyomására a CryMed Healthcare Systems szóvívője elmondta, hogy a Hét Vezér fiai csoport gyakorlatilag egy háttérből előlépő félmilitáris szervezet hatalmas CryMed befektetésekkel kutatások széles skálájába.

A csoportban olyan támogatókra találtak akik a jövőbe tekintenek és a hadászati megoldások mellett óriási hangsúlyt fektetnek a biotechnológiai kutatásokra is.

Parancs a főhadiszállásról minden Hét vezér fiai csoport tagnak és szimpatizánsnak:

Bármilyen nemű gyógyszerek szállítása a Bast rendszerbe a Hart állomásra.

Információ a szerzőről

WarHead

Egy, a harmincas éveihez közeledő programozó, jelenleg Belgiumban él és sok közösségi/nyílt forrású projekten dolgozik. Az Elite-el gyerekfejjel 7-8 évesen találkozott először még C64-en. Érdeklődik a világűr iránt és az Elite:Dangerous-t early béta óta támogatja (és teszteli...

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!