Szabályzat és nyeremények listája

Üdvözlet Parancsnok!

Az EliteDangerous.hu születésnapi nyereményjátékában az Elite számítógépes játék sorozattal kapcsolatos kérdésekre lehet válaszolni. A játék 5 héten át tart, heti fordulókkal, fordulónként 5 kérdést / feladatot kell jól megválaszolni. A feltett kérdésekre a válaszok megtalálhatóak az EliteDangerous.hu oldalon, vagy kis utánjárással megtalálhatóak az Interneten.

Minden kérdés 1 pontot ér, tehát fordulónként 5 pontot lehet gyűjteni, ha minden kérdésre jól válaszoltok, összesen 25 pontot lehet összeszedni.

A játékban a helyezés az összegyűjtött pontok számából adódik, a legtöbb pontot szerző első három játékos nyeri meg az ajándékokat. Pontegyenlőség esetén első körben a telitalálatok száma dönt, utána egyezőség esetén pedig sorsolással döntünk a végső sorrendről.

A kérdéseket 2014. November 22-én  este 20:00 órától kezdve tesszük ki az oldalra, heti rendszerességgel. Az adott forduló kérdéseinek megválaszolására 1 óra áll rendelkezésre az aktuális kvíz megkezdése után. A nyereményjáték első hete után bekapcsolódó játékosok az összes korábbi kérdés sort kitölthetik, számukra ugyanúgy 1 óra áll rendelkezésre a kérdések megválaszolására. Amennyiben a Felhasználó bármilyen hátrányba kerül a nyereményjáték során, de ezen hátrány a Szolgáltató önhibáján kívüli okból következik be (például: a kérdéssor megkezdése után a Felhasználó Internet kapcsolata megszakad, és/vagy a Felhasználó elektromos szolgáltatása kiesik, és közben a kvízre megszabott idő lejár), a Szolgáltató ezért semmilyen felelősséget nem vállal. A kérdések megjelenési dátuma pedig:

 • 1. forduló indulási ideje: 2014. November 22. – 20:00
 • 2. forduló indulási ideje: 2014. November 29. – 20:00
 • 3. forduló indulási ideje: 2014. December 6. – 20:00
 • 4.  forduló indulási ideje: 2014. December 13. – 20:00
 • 5. forduló indulási ideje: 2014. December 20. – 20:00

Az ötödik, egyben utolsó forduló válaszainak leadási határideje: 2014. December 24. – 20:00, az ezután beérkező válaszokat nincs módunkban elfogadni.

 


 

Eredményhírdetés: 2014. December 25. – 20:00

 


 

Minden nyertest e-mailben értesítünk, a fődíj nyertesével egy interjút készítünk, amely megjelenik majd az EliteDangerous.hu oldalon.

A játékban csak az EliteDangerous.hu oldalra regisztrált felhasználóink vehetnek részt. A játékban való részvétellel a játékosok elfogadják, hogy a fődíj nyertesének interjút kell adnia az EliteDangerous.hu számára.

A nyereményjátékban nem vehet részt az EliteDangerous.hu csapata (beleértve az alapítókat, kontribútorokat, segítőket), valamint közvetlen hozzátartozóik, rokonaik.

 

A Nyeremények listája a következő


Fődíj: Elite: Dangerous – Mercenary Edition

 • Mely tartalmazza a következőket:
  • Az Elite: Dangerous digitális verziója
  • Egy további saját Eagle harci űrrepülő, egy másodlagos hangárban parkoltatva valamelyik űrállomáson
  • Exkluzív hajó dekorációs csomag
  • Egy ‘Első nap’ hajó matrica (decal)
  • Egy digitális játékosok kézikönyve
  • Egy digitális könyv koncepció rajzokkal
  • További digitális nyalánkságok, amelyek a következő hetekben kerülnek bejelentésre a Frontier Developments Plc. által

Második helyezett: Egy 30 éves az Elite póló (Elite 30th Anniversary T-Shirt)

 • Limitált példányszám, amely méltó módon ünnepli a több, mint 30 éves ELITE által nyújtott  egyedi játékélményt, ami alatt kedvünkre felfedezhettünk, kereskedhettünk és harcolhattunk az űrben. Ez egy retro ELITE póló Philip Castle eredeti  festményével.

Harmadik helyezett: Egy Elite: Dangerous kulcstartó és kitűző

 

Mindenkinek sok sikert kíván az EliteDangerous.hu csapata

Jelentkezzen be, kapitány!