[SSL] Hírek a galaxisból 1.

[SSL] Hírek a galaxisból 1.

SSL News – 3301 Augusztus 3, 22:00:00 – Munfayl rendszer / Bondarek állomás

Alig egy héttel azután, hogy a Sons of Seven Lords először tűnt fel az ismeretlenségből, hogy felvegye a harcot a Cerberus vírussal, ismét az ő nevüket visszhangozza az éter.

Hosszú idő telt el azóta, hogy letelepedtek a Munfayl rendszerben, és ez alatt sok minden megváltozott. Az ő világukat is megfertőzte a kapzsiság, és a vállalat, amely kezdetben csupán egy kis rakéta-hajtómű gyártó cég volt, ma Jet Central Company néven az egész rendszert uralni akarja. Bár hivatalosan a demokratikus Munfayl Labour irányítja a rendszert, az óriásvállalat beférkőzött az államigazgatásba és megpróbálta átvenni a hatalmat. Egy héttel ezelőtt már odáig fajult a helyzet, hogy a rendszert irányító erő befolyása 31%-ra csökkent, míg a Jet Central Company-é 44%-ra nőtt. A lakosok egyre nyugtalanabbá váltak a Munfayl Gold Council kalózainak fosztogatása, és a gazdasági hanyatlás miatt, és mindenki azt várta, hogy történjen valami.

Ezt megelégelve állt a Munfayl Labour mögé az SSL, hogy véget vessen a mindent bekebelező vállalat térhódításának. Először csak a kalózoktól tisztították meg a rendszert, és ennek hatására alig egy-két nap alatt megfordultak az erőviszonyok, de ez csak a kezdet. Céljuk a demokrácia visszaállítása és az egész rendszer felvirágoztatása.

Ennek elérése érdekében – a harctól sem riadva vissza – otthon, és a szomszédos Crevit rendszerben is nyílt konfliktusba kerültek a JCC hajóival, és ma már Crevitben is a Munfayl Labour a legbefolyásosabb szervezet.

Sajnálatos módon a JCC tulajdonosai a végsőkig kitartanak, és még a polgárháborútól sem riadnak vissza, hogy megtartsák hatalmukat. A helyi rendfenntartó erők és az SSL pilótái ebben a pillanatban is vérüket áldozzák, hogy Munfayl-ban ismét béke és nyugalom legyen.

Természetesen nem csak a harctéren állnak helyt. Vannak, akik gyógyszert és élelmet szállítanak a rendszerbe, hogy az ártatlan lakosok minél kevesebbet szenvedjenek, és olyanok is vannak, akik a zavarosban halászó kalózokat tartják féken. Sokan anyagi érdekeiket félretéve teszik mindezt, jól bevált kereskedő útvonalakat hagyva hátra, mert csak egy a fontos számukra, a közös cél.

Erről beszélnek a többiek

 • gorszon

  № #503 @ 2015-08-03 22:26
  Nem vagy bejelentkezve.

  Jól sikerült! Ezeket kéne lefordítani angolra, és el kéne küldeni a Frontiernek! Szerintem jól hangzik, és a játékban is látják a történteket :) De szerintem az egész oldalt be kéne küldeni, mert elég sok cikk van bent, és fan pagnek is elmenne a hivatalos weblapon, csak ugye magyar nyelven van... Ja és a logó is jó lett :D

  • [HUN] WarHead

   № #504 @ 2015-08-03 23:45
   Nem vagy bejelentkezve.

   Koszonjuk, cmdr. Gigafun-t illeti a dicsoseg:) Az elite dangerous hivatalos oldalan kint vagyunk kint hivatalos kozossegi oldal amugy. Orommel hallom h tetszik a frakcio logoja azert meg lehet lesz benne kis valtozas de ez az irany:)

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!