[SSL] Hírek a galaxisból 3.

[SSL] Hírek a galaxisból 3.

SSL News – 3301. Augusztus 27.

A korábbi véres csaták után Munfaylban és a szomszédos Crevit és Bama rendszerekben most viszonylagos nyugalom honol. Talán nem is a nyugalom a megfelelő szó, inkább feszült várakozásnak mondhatnánk, mert bár nem történt semmi világrengető esemény, mégis érezhető valami a levegőben. Mindhárom rendszerben abszolút fölénnyel rendelkezik a Munfayl Labour, ennek ellenére a várt változások nem következtek be. Crevitben továbbra is a Revolutionary Party of Crevit az uralkodó „erő” a maga 1-2 százalékával, talán ezért is menekült a teljes rendszerzárlat mögé, hogy ne kelljen felvállalnia a nyílt konfliktust, és Bama-ban is hasonló a helyzet.

Mindenki várja, hogy történjen valami. Választás, vagy akár polgárháború, mert tudjuk, hogy a jelenlegi állapot nem tartható sokáig. A rendszereket irányító pártok hatalma annyira meggyengült, hogy képtelenek fenntartani a közbiztonságot, és hamarosan a gazdaság is hanyatlásnak indulhat, ha nem veszi kezébe az irányítást egy erős vezetés, aki nem lehet más, mint a Munfayl Labour, és az őket támogató Sons of Seven Lords.

Természetesen az SSL pilótái nem ülnek tétlenül. Egyesek a reflexeiket tartják karban a közeli Englarban kitört háborúban, mások kalózokra vadásznak, és vannak, akik kereskedésre használják fel ezt az időt, hogy jobb hajóval, és erősebb fegyverekkel vethessék bele magukat a küszöbön álló újabb csatákba.

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!