[SSL] HÍREK A GALAXISBÓL 4.

[SSL] HÍREK A GALAXISBÓL 4.

SSL News 3301. Szeptember 2.

Nem várt hírek rázták meg egész Munfayl-t és a Hét Vezér Fiait. A Nicolette Orbital tudósai arra a következtetésre jutottak, hogy napjuk, bár G típusú, stabil csillagnak tűnik, egy alig észrevehető anomália fedezhető fel benne. Még nem tudják pontosan, hogy mi okozza, de az már biztos, hogy apokaliptikus következményei lehetnek. Egyes tudósok szerint csak az első két bolygót, More-t és Bondareket érinti a katasztrófa, mások viszont azt mondják, hogy az egész rendszert elpusztíthatja az instabillá váló csillag.

A kutatók tovább vizsgálják Bondareket, hogy kiderüljön, mi okozza az elváltozást, és pontosan milyen hatásai lesznek. Talán nem lesz mindent elsöprő katasztrófa, és itt maradhatnak otthonukban, amiért annyit harcoltak, de amíg be nem bizonyosodik, addig az SSL és Munfayl többi lakója azt kutatja, hová költözhetnek, ha bekövetkezik a legrosszabb.

Az SSL vezetői azt kérik minden parancsnoktól, segítsenek a keresésben, hogy ha mégis költözni kell, akkor a lehető legjobb új otthonra találjanak.

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!