[SSL] HÍREK A GALAXISBÓL 5.

[SSL] HÍREK A GALAXISBÓL 5.

SSL News 3301. Szeptember 6.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Nicolette Orbital tudósai megállapították, hogy a Munfayl rendszernek valószínűleg meg vannak számlálva a napjai. Bár ezt még nem tudták száz százalékig bizonyítani, a Hét Vezér Fiai nem ült tétlenül, és lehetséges új otthon után kutattak. Pilóták tucatjai összesen több ezer fényévnyi utat jártak be szerte a galaxis lakott övezetében, és több alkalmasnak tűnő jelölt közül végül az Alpha rendszer mellett döntöttek.

A rendszer minden szempontból előnyösnek tűnik, gazdag kereskedelmi útvonalak szelik át, lehet bányászni, és a fejvadászok is megtalálhatják számításukat a számos RES-ben.

A négy nagy állomás és a négy Outpost elég ahhoz, hogy Munfayl teljes lakosságát befogadja.

Természetesen nem kell azonnal rohanni Alpha-ba, mert még van egy hajszálnyi remény arra, hogy vaklárma volt az egész, de ha mégis el kell hagyni Munfayl-t, akkor az SSL segítségével akár egy nap alatt átköltöztethető a teljes lakosság.

Addig is a pánik elkerülése végett megerősített járőrszolgálatot végeznek az SSL pilótái és a Munfayl Labour rendfenntartói, és azt kérik mindenkitől, hogy a lehetőségekhez képest nyugodtan folytassák eddigi életüket.

Jelentkezzen be, kapitány!