SSL hírszerzési jelentés

SSL hírszerzési jelentés

Az SSL hírszerzése – NS(SL)A – a tegnapi nap folyamán kiemelt fontosságú információkhoz jutott. A beérkezett adatok teljes dekódolása még folyamatban van, de az eddigi részinformációk egy titkos szállítmányról szólnak. Mai nap folyamán egy több mint 100 hajóból álló kereskedelmi konvojt indítanak útnak, ami látszólag közismert Hutton bögréket fog szállítani.

Convoy

Mint kiderült, valójában szigorúan titkos fegyverfejlesztési adatokat/anyagokat szállítanak, amik egy új generációs fegyverrel kapcsolatosak. A helyzet komolyságára való tekintettel az SSL felkéri az összes harcra kész pilótáját, hogy segítsen megszerezni ezt a rendkívül értékes szállítmányt! Különösen nehéz és összetett feladat lesz összehangolni erőinket, mivel a teherhajókat nem semmisíthetjük meg, de a kísérővádászaikat valahogy el kell távolítani. Ebből adódóan vegyes wingeket kell létrehoznunk, melyek mindegyike tartalmazni fog egy erős és gyors teherszállítót, egy nagy tűzerejű combat hajót és két közepes vadászt. A teherhajókat Hatch Breaker és Collector Limpet Controllerekkel fogjuk felszerelni. Gyülekező 19:30-kor a Forculus rendszerben. A hadművelet során elengedhetetlen az állandó rádiókapcsolat (Teamspeak)! Amint befejeztük a dekódolást, további információkkal jelentkezünk!

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!