SSL Paint Concept Art

SSL Paint Concept Art

Örömmel jelenthetjük, hogy ismét érkezett tőletek egy saját alkotás! Mint tudjátok, nemrégiben Cmdr. Furiousrabbit kolléga lepte meg közösségünket egy nagyszerű történettel, ezúttal Cmdr. Slewertől érkezett egy csodálatos Python SSL Paint Concept Art, amelyet ezúton is nagyon köszönünk! Egyúttal – megragadva az alkalmat – minden játékostársunkat arra biztatnánk, hogy ti is készítsetek saját alkotásokat és küldjétek el nekünk! Minden anyagot szívesen látunk, legyen ez novella, egyedi hajófestés, videó, vagy amiről úgy gondoljátok, hogy érdemes beküldeni és leközölni!

Íme az első SSL Concept Art festés Cmdr. Slewertől:

SSL Paint Concept Art

 

UPDATE!

Időközben megérkezett Slewer kolléga második SSL Concept Art festése, amin egy Fer-de-Lance-ot láthatunk az új “ruhájában”.

SSL_Concept_Art_FDL

UPDATE második felvonás!

Slewer kolléga ontja magából a jobbnál jobb alkotásokat! Lehet gyönyörködni a két új SSL koncepcióban!

Imperial Courier

Imperial Courier

Federal Assault Ship

Federal Assault Ship

ui:
A félreértések elkerülése végett írom, hogy jelenleg még nincs lehetőségünk saját festést használni a játékban! Reméljük, hogy ez a későbbiekben változni fog!

Információ a szerzőről

Duvi

Én vagyok a csapat átlagéletkorának a megrontója, mind a 48 évemmel :) Egy öreg nyomdász, akinek kimaradt az életéből az első Elite, pedig már volt gépem akkoriban. Szeretem a sci-fit és a Pc-s játékokat. Első gépem egy Intel DX4-es Pc volt......

Erről beszélnek a többiek

 • Vito Stark

  № #543 @ 2015-10-18 13:34
  Nem vagy bejelentkezve.

  Ez valami gyönyörű lett Slewer! Jöhetne egy egész pakk erre a koncepcióra, több hajótípusra egységesen. Hátha sikerül meggyőzni a Frontiert, tegyék elérhetővé majd később nekünk.

 • Slewer

  № #544 @ 2015-10-18 14:45
  Nem vagy bejelentkezve.

  Köszönöm! :) Tervezek még hasonlót a népszerűbb hajóknak (pl.: FDL, Vulture, Imperial Clipper, Anaconda, ASP). Nem vagyok egy nagy PS guru, sem jó designer, de igyekszem.

 • AZUMI

  № #545 @ 2015-10-19 20:27
  Nem vagy bejelentkezve.

  Nagyon tetszik! Én biztos megvenném!

Nem vagy bejelentkezve :-(

Csak bejelentkezve tudsz hozzászólni a témához.

Jelentkezzen be, kapitány!