Ünnepi esemény

Ünnepi esemény

SSL Interstellar PLC – Alpha régió  – Faction Headquarters

3302.02.11.

A Beta rendszerben lezajlott háborúban nyújtott kiemelkedő teljesítményért és hősies kitartásért az SSL Interstellar PLC vezetője, (Matt „The Raven” Corwen) ünnepélyes keretek között a Rendkívüli helytállásért Beta érdemrend különböző fokozataival tüntette ki a konfliktusban résztvevő parancsnokokat. A zártkörű rendezvényen jelen voltak a frakció hivatalban lévő vezetői és az Alpha rendszer prominens politikusai egyaránt.

Matt „The Raven” Corwen

„Raven” biztos léptekkel ment ki a pulpitushoz.

3301. októberében nyitottunk a Béta rendszer felé, hogy biztonságot és boldogulást nyújtsunk az ott élőknek. Nem háborúzni mentünk, mégis két háborúban kellett helytállnunk. Nem mi diktáltuk a feltételeket: árnyékok ellen küzdöttünk, akik több évtizede beásták magukat a rendszerben és akik nem vállalták becsülettel a nyílt küzdelmet. E becstelen, ámde félelmetes erők azonban eleve kudarcra voltak ítélve. A mai este azokról szól, akiknek köszönhetően sem ármánnyal, sem erővel nem lehet az SSL Interstellar PLC vállalatbirodalmát megingatni. Azokról, akik az Alfa, Béta és Gamma rendszerek lakói nevében biztosították, hogy a háborúból győztesként kerüljünk ki, e pozícióból kezdjük meg a rendszer végleges rendezését célzó tárgyalásokat és hogy soha többet ne kelljen akaratunkon kívül és mások feltételei szerint küzdenünk.

Azon pilóták, akik habozás nélkül felszálltak, amikor a Béta rendszer lakóinak biztonsága megkívánta hoztuk létre a Béta Érdemrend Karbon fokozatát. A karbon a profik anyaga: könnyű és rugalmas, mégis ellenálló és megbízható. Ezek a parancsnokok nem bújtak bunkerek mélyére, nem a több méter páncélzat védelmében bíztak. Felszálltak, mert menni kellett, kiképzésük, képességeik és megingathatatlan tudásuk pedig legyűrte a rejtőzködő ellenséget. Kérem, vegye át az érdemérmet Cmdr. Araen, Cmdr. Furiousrabbit, Cmdr. Azumi és Cmdr. Mokaficek és Cmdr. Vito Stark

Battle for Beta System Merit RIBBON 1 star
Purple Heart

Most pedig szólítom azon parancsnokokat, akik kiérdemelték a Béta Érdemrend Wolfram fokozatát. A Wolfram az egyik legmagasabb olvadáspontú fém, melyet elődeink mégis leginkább izzásban ismertek meg. Járőröző parancsnokaink az évtizedekig építkező kalózok hadaival, rejtekhelyeikről előbújó bandáival összecsapva a plazmafáklyáktól izzó hajótest belsejében is megőrizték hideg fejüket, profizmusukat és bátorságukat. Olyan kapitányok kapják ezt a kitüntetést, akik a galaxis legjobb pilótái, kitartásuk, fegyelmük és eltökéltségük eredménye több száz, hajdanán jól felszerelt kalóz hagyatékaként visszamaradó olvadt hajóroncs és a figyelmeztetés: az SSL bármely fenyegetéstől megvédi naprendszereinek lakóit. Kérem, lépjen elő Cmdr. Kondor, Cmdr. {HUN} bulldog, Cmdr. Xpoo, Cmdr. Hawkyn, Cmdr. Slewer és Cmdr. dUí [SSL]

Battle for Beta System Merit RIBBON 2 star
Battle for Beta System Merit MEDAL 2 star

Végezetül szólítom azokat, akik nemcsak az ellenségen győzedelmeskedtek, de saját határaikat is legyőzték, dacolva a kimerültséggel és már-már a fizika törvényeivel Eredményességük egy flottáéval vetekszik, kezdeményezőkészségük és rendíthetetlenségük példa mindannyiunk számára. Ezt szimbolizálja a Beta Érdemrend Antimon fokozata, ami az Univerzum egyik legritkább és legértékesebb összetevőjéről kapta nevét.
Ezennel szólítom  Cmdr. Gigafunt, Cmdr. Imrus76-ot és Cmdr. M0kn-t

Battle for Beta System Merit RIBBON 3 star
Battle for Beta System Merit MEDAL 3 star

Gratulálok mindnyájuknak és tudom, hogy a Galaxis mindig számíthat a védelmükre.

(Dübörgő taps a pilótáknak)

Jelentkezzen be, kapitány!